Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Author: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Ανακοινώνεται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) «Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία», διάρκειας τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων (90 ECTS), το οποίο οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία (Master’s Degree in Molecular and Cellular Biology and Biotechnology). (http://msc-mcbb.ac.uoi.gr)

Η φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Αιτήσεις υποψηφίων για φοίτηση στον κύκλο σπουδών του προγράμματος που ξεκινά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 γίνονται δεκτές από 10-07-2021 μέχρι και 20-09-2021

Περισσότερες πληροφορίες θα βρούνε οι ενδιαφερόμενοι στη συνημμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος.

 

Η Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκηρύσσει εκατό (100) νέες προπτυχιακές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 1.000 ευρώ, για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες (Ε.Κ.Ο) των Τμημάτων/Σχολών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (εξαιρούνται οι φοιτητές δικαιούχοι στέγασης στη Φοιτητική Εστία Ιωαννίνων), όπως αυτά υπήρχαν πριν από τη συγχώνευσή του με το πρώην ΤΕΙ-Ηπείρου, ώστε να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις σπουδές τους και να διασφαλιστεί η ισότιμη συμμετοχή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://socialsupport.unit.uoi.gr/oik_en-2020-2021/
 

 

Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι δίδεται παράταση έως και την Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 (ώρα 17.00), για την υποβολή φακέλου υποψηφιότητας στο πλαίσιο της Προκήρυξης Erasmus+, Σχέδιο 2021.

 
Οι 'Γενικοί Όροι και Κανόνες - Παράρτημα της Σύμβασης', το κείμονο της 'Προκήρυξης' και οι αιτήσεις έχουν δημοσιευθεί στον σύνδεσμο
 
Από τη
Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων

 

Ανακοινώνεται στο συνημμένο αρχείο η ύλη των κατατακτηρίων εξετάσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η εξέταση του μαθήματος επιλογής "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΒΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" θα πραγματοποιηθεί στις 28/6/2021.

 

 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στην χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 υποβάλλονται από την Τρίτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα https://stegastiko.minedu.gov.gr 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο σχετικό συνημμένο έγγραφο.

 

Η εξέταση του μαθήματος "Ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής και της υπογονιμότητας" θα πραγματοποιηθεί μέσω MS Teams στις 7/7/2021 στις 12.00 το μεσημέρι.
Κωδικός εισόδου: x0p3e3k
 
Από τη Γραμματεία της Κλινικής
 

 

 Η εξέταση του μαθήματος Μαιευτική & Γυναικολογία (6ου έτους) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/7/2021 στις 11.00πμ.

Η εξέταση θα είναι προφορική και θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας MS Teams.
Ο κωδικός εισόδου θα ανακοινωθεί στο ecourse του μαθήματος και θα αποσταλεί με email σε όσους/σες δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην εξέταση του μαθήματος 
 
Από τη Γραμματεία της Κλινικής
 

 

Ανακοινώνεται αλλαγή στο πρόγραμμα εξεταστικής της εαρινής περιόδου και συγκεκριμένα για τα μαθήματα που θα εξεταστούν στις 13 Ιουλίου 2021.

Παθολογία                9ΠΜ
Μικροβιολολογία    12ΜΜ
Βιοχημεία Ι               3ΜΜ
Χειρ. Παθολογία ΙΙ    6ΜΜ
 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Ε΄έτους, τους μεταφορείς και επί πτυχίω που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις στο μάθημα της Δερματολογίας, ότι οι εξετάσεις θα γίνουν στις 30/6/2021 και ώρα 3 μ.μ. σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η εξέταση θα είναι διαδικτυακή στην πλατφόρμα ΜsTeams με την μορφή πολλαπλών απαντήσεων. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις θα πρέπει να έχουν ενεργό ιδρυματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, για να τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος για την συμμετοχή τους.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο email: antsuman@uoi.gr, μέχρι και τις 29/6/2021.