Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022

 

Ανακοινώνεται ότι οι βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών (περάτωσης) θα αποσταλούν στους τελειόφοιτους, που θα έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις υποχρεώσεις του προγράμματος σπουδών, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022.

 

Η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Ιατρικής θα γίνει την Πέμπτη  28 Ιουλίου  2022 και ώρα 08:30 το πρωίστην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Γ. Μυλωνάς" (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο).

 

Ενημερώνουμε ότι κάθε φοιτητής/φοιτήτρια έχει δικαίωμα να προσκαλέσει έως δύο άτομα στην τελετή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι φοιτητές να προσέλθουν από 07:15 πμ αρχικά στη Γραμματεία του Τμήματος για υπογραφή των πρωτοκόλλων ορκωμοσίας και στη συνέχεια το αργότερο έως 08:00 πμ  στην αίθουσα τελετών για την παραλαβή των τηβέννων.

 

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και ώρα  3 μ.μ. 
Δηλώσεις συμμετοχής έως και 27-6-2022 στην κάτωθι φόρμα
 
 
Όσοι δεν δηλώσουν, κινδυνεύουν να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
 
Ο υπεύθυνος του μαθήματος
Χ. Χαρίσης
Καθηγητής Χειρουργικής
 

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,


Σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε την αξιολόγηση των μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. Η αξιολόγηση άρχισε 19 Μαΐου και τελειώνει 19 Ιουνίου 2022.

Μέσω των απαντήσεών σας στα ερωτηματολόγια σας δίνεται το βήμα να εκφράσετε τις προτάσεις σας και τα παράπονα σας, τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστούν από τους καθηγητές σας. Μην σκέφτεστε ότι τελείωσε για εσάς. Σκεφτείτε και τους επόμενους. Να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στη βελτίωση των μαθημάτων. Το ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της συνεχούς αξιολόγησης για τη Διασφάλιση Ποιότητας του Τμήματος Ιατρικής, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να λάβουμε τις απαντήσεις σας.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στο σύνδεσμο https://classweb.uoi.gr, στον οποίο έχετε πρόσβαση εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια, επιλέγετε το μενού «Αξιολόγηση», το οποίο σας παραπέμπει στα διαθέσιμα προς αξιολόγηση μαθήματά σας.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να απαντηθεί. Η συμμετοχή και ανατροφοδότηση από όλους σας είναι απαραίτητη, ώστε να γίνουν βελτιώσεις όπου χρειάζεται.

Τα μέλη της ΟΜ.Ε.Α