Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021

 

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές (εισαγωγή 2021-2022) για τα εξής:
1. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους πρωτοετείς φοιτητές θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
2. Η ημερομηνία και ο τρόπος εγγραφής θα καθοριστούν και ανακοινωθούν με εγκύκλιο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ενημέρωση από το Τμήμα Ιατρικής σχετικά με τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης εγγραφής στη Γραμματεία και την υποβολή επιπλέον δικαιολογητικών (πέραν όσων θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα του Υπουργείου).
3. Οι ημερομηνίες και ο τρόπος αιτήσεων μετεγγραφών θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
4. Για τις ημερομηνίες και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων για τις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν θα υπάρξει ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην κεντρική ιστοσελίδα του (www.uoi.gr).
5. Βεβαιώσεις σπουδών (εγγραφής/φοίτησης) θα αποσταλούν στους πρωτοετείς φοιτητές μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και την υποβολή των επιπλέον δικαιολογητικών.
6. Μετά την παραλαβή των βεβαιώσεων σπουδών και την ταυτόχρονη απόδοση Αριθμού Μητρώου, οι φοιτητές θα πρέπει να δημιουργήσουν Ιδρυματικό Λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην κεντρική ιστοσελίδα του (www.uoi.gr).
7. Μία εργάσιμη ημέρα μετά τη δημιουργία του Ιδρυματικού λογαριασμού οι φοιτητές έχουν δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση έκδοσης ακαδημαϊκής ταυτότητας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://academicid.minedu.gov.gr/. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν εκεί.

Παρακαλούμε θερμά να μην επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία για πληροφορίες που ήδη βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους, οι υποψήφιοι διδάκτορες οφείλουν να συμπληρώνουν και να αποστέλλουν αίτηση ανανέωσης εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής intouvli@uoi.gr, με θέμα: Ανανέωση εγγραφής υποψήφιου διδάκτορα_Ονοματεπώνυμο.

Η ανανέωση εγγραφής στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους ενεργούς υποψήφιους διδάκτορες.

Η υποβολή των αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 λήγει στις 30/09/2021.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω ανακοίνωση δεν αφορά όσους έχουν ήδη αποστείλει την αίτηση ανανέωσης.