Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Υποτροφίες - Κληροδοτήματα

 

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υπουτροφιών (ΙΚΥ) ανακοινώνονται τρεις (3) υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό από τα έσοδα του κληροδοτήματος "Κλεάρχου Τσουρίδη".

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υπουτροφιών ανακοινώνονται έξι (6) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, καθώς και μεταδιδακτορική έρευνα, στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοινώνεται η προκήρυξη για το πρόγραμμα χορήγησης βραβείων σε ομάδες φοιτητών που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία και την προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

 

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για χρηματικά βραβεία που χορηγηεί η Εστία Ναυτικών.

 

 

Το Χαζίρειο Πολιτιστικό Κέντρο βραβεύει φοιτητές Ιατρικών Σχολών. Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Το ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας ανακοινώνεται προκήρυξη υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο.

 

 

H υπηρεσία συνεργασίας και πολιτιστικής δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα ανακοινώνει την υλοποίηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενός πολυετούς προγράμματος υποτροφιών για φοιτητές από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια που επιθυμούν να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές (Μάστερ 2) στη Γαλλία.

Το πρόγραμμα υποτροφιών που συγχρηματοδοτείται ισόποσα από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το ΙΚΥ, αποτελεί ορόσημο για την ελληνογαλλική πανεπιστημιακή συνεργασία, τόσο ως προς τον αριθμό των ωφελούμενων όσο και ως προς το συνολικό ύψος της συγχρηματοδότησης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, και για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, 28 αριστούχοι φοιτητές από την Ελλάδα θα επιλεγούν κατόπιν υποβολής υποψηφιότητας, από την μεικτή επιτροπή επιλογής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και του ΙΚΥ.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκινάει σήμερα 13 Μαΐου 2021 και λήγει στις 13 Ιουνίου 2021 και ώρα Ελλάδος 23:00.

πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το έτος 2021-2022 είναι διαθέσιμη στις ιστοσελίδες του IFG (www.ifg.gr) και του IKY (www.iky.gr).

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων διεξάγεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από την ειδική πλατφόρμα της ιστοσελίδας του IFG στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ifg.gr/candidatez-theste-ypopsifiotita-2021-2022/

 

Ανακοινώνονται υποτροφίες για σπουδές δευτέρου και τρίτου κύκλου από τα έσοδα του κληροδοτήματος "Αφων Ζωσιμά".

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει υποτροφίες του ιδρύματος Wallonie-Bruxelles International του Βελγίου για online θερινά σεμινάρια γαλλικής γλώσσας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

Σελίδα 1 από 7