Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

 

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος "Neurosurgery Novel Advancements" προκηρύσσονται 3 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. 

Οι αιτήσεις αποστέλλονται έως τις 20-12-2023 αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου galexiou@uoi.gr

Η επιλογή θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 15-1-2024.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην συνημμένη προκήρυξη.

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι η Αυστριακή Κυβέρνηση προσφέρει υποτροφίες και επιχορηγούμενα προγράμματα, τα οποία μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοιστην αυστριακή βάση δεδομένων, https://grants.at , σε γερμανική και αγγλική γλώσσα.

 

 

Το British Council σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προσκαλεί νέες και νέους που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης της επαγγελματικής τους ταυτότητας, σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, στο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο «Life Skills» που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.00-20.00.

Το εργαστήριο, υλοποιείται δωρεάν από εκπαιδεύτρια του British Council, διαρκεί 6 ώρες (2 sessions των 3 ωρών) και είναι σχεδιασμένο, ώστε να παρέχει μια βιωματική εμπειρία που θα διαμορφώσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την επαγγελματική σας ταυτότητα. Η συμμετοχή και στα 2 sessions του εργαστηρίου είναι απαραίτητη, ενώ με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Link Σύνδεσης Ms Teams:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023:      https://shorturl.at/dDMP6 

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023: https://shorturl.at/lqwJS

 

Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο: https://forms.gle/4Fw32U9j9GyZYwgu5

 

 

Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σάς προσκαλεί στην εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα  Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25-11), 
 
την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30, στην Αίθουσα Τελετών «Γ. Μυλωνάς».
 
 

 

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις ολοκήρωσης εγγραφής των εισαγομένων πρωτοετών φοιτητών με την κατηγορία ΑΘΛΗΤΩΝ και ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (ώρες 11:00-13:00) από 24 έως και 30 Νοεμβρίου 2023. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Την Ηλεκτρονική Αίτηση που έγινε προς το Υπουργείο με υπογραφή και ημερομηνία της ημέρας υποβολής των δικαιολογητικών στο τέλος της σελίδας
  2. Αίτηση εγγραφής (έντυπο Α7-επισυνάπτεται)
  3. Μία (1) φωτογραφία (τύπου αστυνομικής ταυτότητας)
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Τμήμα ή Σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας (επισυνάπτεται) ή τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το άλλο τμήμα, εάν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ
  5. Δήλωση για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (έντυπο Α4-επισυνάπτεται)

Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.uoi.gr/it/odigos-eggrafis-kai-parakoloythisis-mathimaton-protoeton-foititon/

 

 

Ανακοινώνεται εκ νέου άνοιγμα δηλώσεων από 25 έως και 30 Νοεμβρίου 2023.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη ορθή υποβολή της δήλωσής. Προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση, ώστε να διαπιστώνεται η έγκυρη υποβολή της δήλωσης στο διάστημα που είναι ανοιχτό το σύστημα. Παρακαλούνται οι φοιτητές, αφού υποβάλουν τη δήλωση να ελέγξουν την κατάσταση δήλωσης να είναι Υποβληθείσα (όχι πρόχειρη). 

Οι φοιτητές του πρώτου εξαμήνου θα δηλώσουν επτά (7) υποχρεωτικά μαθήματα και ένα (1) επιλογής μάθημα (από τα προσφερόμενα μαθήματα ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ επιλέγουν ένα (1).

Οι φοιτητές όλων των άλλων εξαμήνων, ανεξάρτητα από το Πρόγραμμα Σπουδών που ακολουθούν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τα οφειλόμενα μαθήματα προηγούμενων ετών και τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.

Οι επί πτυχίω φοιτητές στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κάνουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων. Στην πρώτη (2023-2024 ΧΕΙΜ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάσκονται/εξετάζονται κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, ενώ στη δεύτερη (2023-2024 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ), τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους εαρινών εξαμήνων.                 

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή Οργανωτική Επιτροπή 8th Medical Students' Conference ανακοινώνεται  τριήμερο φοιτητικό συνέδριο, Ιατρικής θεματολογίας, που συνιστά ανεξάρτητη πρωτοβουλία φοιτητών Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής στην Ελλάδα αλλά και Έλληνες φοιτητές Ιατρικής του εξωτερικού. Μέσω του συνδυασμού της ομαδικής αλλά και της ατομικής εργασίας αποσκοπεί στην απόκτηση ακαδημαϊκής γνώσης και την προώθηση της συνεργασίας, με τελικό σκοπό την παρουσίαση άρτιων επιστημονικά εργασιών με πρωτότυπο περιεχόμενο. Το συνέδριο είναι μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού και μη κομματικού χαρακτήρα, ενώ τελείται υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2017 στην Αλεξανδρούπολη, διαρκώς εξελίσσεται και μεγαλώνει σε απήχηση. Φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 8th M.S.C. στις 19 - 21 Απριλίου 2024 στην Αλεξανδρούπολη. 

Ο σύνδεσμος για τη φόρμα δηλώσεων των  συμμετεχόντων (Α-Meds) είναι:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePu5n267fJgyG0GDqCqHGvdydbS_D5J6G8BQSA9q1vaXEOog/viewform

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές των οποίων ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ η αίτησή τους για μετεγγραφή στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος (κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος) από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου έως και Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 (ώρες 11:00-13:00) και να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, τα δικαιολογητικά που δεσμεύτηκαν να προσκομίσουν στην αίτησή τους για μετεγγραφή και για τα οποία μοριοδοτήθηκαν.

Επιπλέον, θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησης που υπέβαλαν.

 

 

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 15/11/2023 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για την Πρακτική Άσκηση που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024. 

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το διαθέσιμο χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bitly.ws/32nTo

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. 

Επισημαίνεται ότι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων γίνεται αποκλειστικά στο students@gpa.uoi.gr

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής ανακοινώνει την υποβολή αιτήσεων για χορήγηση διετούς υποτροφίας δύο (2) σε φοιτητές Ιατρικής 5ου έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα βρείτε στη συνημμένη προκήρυξη.

 

Σελίδα 1 από 174