Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

 

Από το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνεται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μία θέση επιστημονικού συνεργάτη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην συνημμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος.

 

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος Βιοχημεία Ι με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων θα γίνει τη Δευτέρα, 28.09.2020, 12.00-13.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η εξέταση θα έχει διάρκεια 1,5 ώρα και θα γίνει στις αίθουσες διδασκαλίας που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτό του αιθρίου και ένα επίπεδο πάνω από αυτό, πίσω από το κυλικείο των κτιρίων της Ιατρικής.

Οι φοιτητές-φοιτήτριες που έχουν δηλώσει πρόθεση συμμετοχής τους με φυσική παρουσία πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες ΜΟΝΟ υπό τις οδηγίες των υπευθύνων που θα επιβλέπουν τη διαδικασία της εξέτασης και σε καμία περίπτωση πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Οι αίθουσες θα είναι κλειστές για καθαρισμό-απολύμανση στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα καθώς προηγείται εξέταση άλλου μαθήματος την ίδια ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εξέτασης είναι υποχρεωτική τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους επιβλέποντες. Θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση των επιτρεπόμενων και μη επιτρεπόμενων θέσεων σε όλες τις αίθουσες για την τήρηση των αποστάσεων. Η κατανομή των φοιτητών-φοιτητριών στις επιτρεπόμενες θέσεις σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ κατά τις υποδείξεις των υπευθύνων που θα επιβλέπουν τη διαδικασία της εξέτασης.       

  

 

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος Βιοχημεία ΙΙ με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων θα γίνει την Τρίτη, 29.09.2020, 12.00-13.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η εξέταση θα έχει διάρκεια 1,5 ώρα και θα γίνει στις αίθουσες διδασκαλίας που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτό του αιθρίου και ένα επίπεδο πάνω από αυτό, πίσω από το κυλικείο των κτιρίων της Ιατρικής.

Οι φοιτητές-φοιτήτριες που έχουν δηλώσει πρόθεση συμμετοχής τους με φυσική παρουσία πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες ΜΟΝΟ υπό τις οδηγίες των υπευθύνων που θα επιβλέπουν τη διαδικασία της εξέτασης και σε καμία περίπτωση πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Οι αίθουσες θα είναι κλειστές για καθαρισμό-απολύμανση στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, καθώς προηγείται εξέταση άλλου μαθήματος την ίδια ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εξέτασης είναι υποχρεωτική τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους επιβλέποντες.

Θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση των επιτρεπόμενων και μη επιτρεπόμενων θέσεων σε όλες τις αίθουσες για την τήρηση των αποστάσεων. Η κατανομή των φοιτητών-φοιτητριών στις επιτρεπόμενες θέσεις σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ κατά τις υποδείξεις των υπευθύνων που θα επιβλέπουν τη διαδικασία της εξέτασης.   

     

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το νέο επιλεγόμενο μάθημα με τίτλο «Ψυχιατρική Παιδιού και Εφήβου (Παιδοψυχιατρική)» Θ´ εξαμήνου, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στον παρακάτω σύνδεσμο, ο οποίος έχει αναρτηθεί και στη σελίδα του μαθήματος στο ecourse:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KqW-CNNaJ0aVSV_zplZ2vvbFd3KRdFdGgdZ0SNTQ8P1UMExFSUpNQk1IREdaNjhRUDU5RUtQV1pWWC4u

 

Το μάθημα προγραμματίζεται να αρχίσει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 στις 15:30.

 

Ο τρόπος διδασκαλίας (δια ζώσης ή διαδικτυακά) του μαθήματος θα γίνει με βάση τις ισχύουσες ρυθμίσεις περί προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.

Το μάθημα διδάσκεται για πρώτη φορά και σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των φοιτητών Ιατρικής στην ψυχική υγεία των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών.

 

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Κωνσταντίνος Κώτσης

Επίκουρος Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής

 

 

 

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που περάτωσαν (ή θα περατώσουν) τις σπουδές τους στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2020  να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος ηλεκτρονικά τις  αιτήσεις για τη χορήγηση πτυχίου για τη συμμετοχή τους στην επόμενη ορκωμοσία.

 

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από 18.9.2020 έως και 24.9.2020 στο email: chzarra@uoi.gr με θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ_Σεπτέμβριος 2020". 

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι αιτήσεις πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να αποσταλούν ΜΑΖΙ με τα δικαιολογητικά ως αρχείο pdf (σκαναρισμένα) ή αρχείο εικόνας.

 

Βρείτε συνημμένα την αίτηση για χορήγηση πτυχίου, στην οποία αναγράφονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η ημέρα και ώρα της ορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.

 

 

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ» ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-9-2020.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

 

Η εξέταση του μαθήματος Ωτορινολαρυγγολογία 4ου έτους θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 25/9/2020. Καλούνται οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην εξέταση να το δηλώσουν  στην παρακάτω φόρμα έως 22/9/2020.
Η πρόσβαση θα είναι δυνατή μόνο μέσω σύνδεσης στον πανεπιστημιακό λογαριασμό.
 
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν στο ecourse του μαθήματος και θα τους αποσταλεί email για τις λεπτομέρειες.
 

Ανακοινώνεται στους  φοιτητές του Ε’ έτους  που επιθυμούν να εξεταστούν στο  κατ’ επιλογήν μάθημα Στερεοτακτικής και Λειτουργικής Νευροχειρουργικής, να το δηλώσουν στο e-mail antsuman@uoi.gr. Oι εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης στις αίθουσες  διδασκαλίας  του Ιατρικού Τμήματος στις 29/9/2020, ώρα 18:00.

 

 

Ο Διδάσκων το μάθημα

Γεώργιος Αλεξίου

Επίκουρος Καθηγητής Νευροχειρουργικής

 

 

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος  Ιατρικής ότι οι εξετάσεις του  μαθήματος «Προηγμένες Χειρουργικές Ειδικότητες» θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα της γραμματείας την Πέμπτη, 17/9/2020 και  ώρα 15.00 στις αίθουσες διδασκαλίας.

 

 

Οι εξετάσεις Παθολογίας για τους επί πτυχίω φοιτητές/τριες πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Ωστόσο, διαπιστώθηκαν αντικειμενικές δυσκολίες εξαιτίας της δυσχέρειας σημαντικού αριθμού φοιτητών/τριών να μετακινηθούν προς τα Ιωάννινα, όπως  και σημαντικός αριθμός φοιτητών/τριών που ανήκουν στις «ευπαθείς» ομάδες για τον COVID-19 δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στις εξετάσεις.

Ο  Υπεύθυνος Διδάσκων, Καθηγητής Παθολογίας κ. Χαράλαμπος Μηλιώνης,  σε συνεννόηση με την Επιτροπή Σπουδών, δίνει τη δυνατότητα ΟΛΟΙ/ΕΣ οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξέταση την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Δηλώσεις συμμετοχής ΑΥΣΤΗΡΑ έως 25 Σεπτεμβρίου 2020 και MONO μέσω του πανεπιστημιακού λογαριασμού (....@uoi.gr) στην παρακάτω φόρμα:

 https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KqW-CNNaJ0aVSV_zplZ2vr8qelTUP2RMjpsfrfVw1JlUN1FVSkpUS09FN0Y2UzQwUDlMN1hUNTlVSC4u

(Διευκρινίσεις αναφορικά με τη διαδικασία και την ώρα εξέτασης θα σταλούν με το πέρας των δηλώσεων)

 

Σελίδα 1 από 96