Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Υποτροφίες - Κληροδοτήματα

 

Ανακοινώνεται ότι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει τέσσερις (4) θέσεις υποτροφιών με επιλογή, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Νικ. Δ. Χρυσοβέργη».

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι 2η Ιουλίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

 

Ανακοινώνεται πρόσκληση σχετικά με τη χορήγηση υποτροφίας ακαδ. έτους 2019-2020 από τα έσοδα του κληροδοτήματος Ιωάννη Αγνάντη.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοινώνει την Προκήρυξη του 47ου τακτικού προγράμματος υποτροφιών ακ. έτους 2019-2020. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:

https://www.bodossaki.gr/protovoulies/ypotrofies/

 

 

Ανακοινώνεται ότι το "Ίδρυμα Υποτροφιών για την Εκπαίδευση Χριστίνας και Ιωάννη Ανάγνος" θα απονείμει μέχρι τις 31/12/2018, ΔΥΟ (2) υποτροφίες, σε ισάριθμους φοιτητές του 1ου έτους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση υποτροφίας "Ν. ή Ε. Μικρουλάκη" για φοιτητές δύο φοιτητές του 5ου έτους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη συνημμένη προκήρυξη.

 

Το Εργαζάκειο Ίδρυμα χορηγεί δύο υποτροφίες σε οικονομικά αδύνατους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου για τη συνέχιση των σπουδών τους σε ΑΕΙ. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατάγονται από την τέως επαρχία Πεδιάδος Ν. Ηρακλείου, την τέως επαρχία Λασιθίου Ν. Λασιθίου και την πόλη του Ηρακλείου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Το ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει υποτροφίες ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 για Έλληνες πολίτες.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες και αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του ιδρύματος www.fulbright.gr και στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Ανακοινώνεται ότι το Ίδρυμα Μποδοσάκη θα χορηγήσει 4 υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην συνημμένη προκήρυξη.

 

 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη του ΙΚΥ στο πλαίσιο της πράξης "Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)-Β΄ Κύκλος (βρείτε την προκήρυξη συνημμένα).

 

 

Ανακοινώνεται προκήρυξη χορηγίας στη μνήμη του Καθηγητή Γεωργίου Παπανικολάου για Μαιευτική-Γυναικολογική Έρευνα 2018-2020.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

Σελίδα 1 από 4