Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Υποτροφίες - Κληροδοτήματα

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται προκήρυξη επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό, για σπουδές 2ου κύκλου (μεταπτυχιακές) και 3ου κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό, από τα έσοδα του κληροδοτήματος Αφών Ζωσιμά.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται προκήρυξη επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό για σπουδές 2ου (μεταπτυχιακές) και 3ου κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό, από τα έσοδα του κληροδοτήματος Παν. Τριανταφυλλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται προκήρυξη υποτροφιών για σπουδές δεύτερου (μεταπτυχιακές) και τρίτου κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό, από τα έσοδα του κληροδοτήματος Παν. Τριανταφυλλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες στην συνημμένη προκήρυξη.

 

 

Από την Διοικούσα Επιτροπή του Χαζίρειου Κληροδοτήματος ανακοινώνεται η βρέβευση χωρίς διαγωνισμό σε 10 αριστούχους φοιτητές Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και την προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Από το ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοινώνεται η προκήρυξη βραβείων για διακεκριμένους νέους επιστήμονες. 

Το Ίδρυμα, το έτος 2023, θα χορηγήσει τέσσερα (4) Βραβεία, έκαστο συνοδευόμενο από χρηματικό έπαθλο ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, και συγκεκριμένα ένα (1) βραβείο ανά επιστημονικό τομέα, στους ακόλουθους επιστημονικούς τομείς :

  1. Βασικές Επιστήμες: Χημεία
  2. Βιοεπιστήμες: Βιοϊατρικές Επιστήμες
  3. Εφαρμοσμένες Επιστήμες / Τεχνολογία: Applications of Artificial Intelligence Methods and Technologies in Engineering Disciplines
  4. Κοινωνικές Επιστήμες: Οικονομικές ή Πολιτικές Επιστήμες

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη, τηλ. +30.210.722.32.44 (ώρες γραφείου), e-mail : prizes@bodossaki.gr

Προθεσμία Υποβολής Υποψηφιοτήτων:  31η Οκτωβρίου 2022.

Επισυνάπτεται η σχετική προκήρυξη.

 

 

Ανακοινώνεται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2022-2023 του Ιδρύματος Γεωργίου και Ευτυχίας Εργαζάκη, για τη χορήγηση τεσσάρων υποτροφιών.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ανακοινώνει την επαναπροκήρυξη μίας υποτροφίας για διδακτορική έρευνα στο εξωτερικό σε αριστεύσαντες/αριστεύσασες πτυχιούχους Ιατρικών Σχολών (κληροδότημα Λ. Νικολαΐδης) και την επαναπροκήρυξη τριών υποτροφιών για διδακτορική έρευνα, καθώς και μεταδιδακτορική έρευνα εξ' ολοκλήρου στο εξωτερικό στον Τομέα της Ψυχιατρικής (κληροδότημα Μ. Ζαούση).

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τις προθεσμίες υποβολής αίτησης θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η προκήρυξη επιλογής υποτρόφων, χωρίς διαγωνισμό, για σπουδές δεύτερου κύκλου (μεταπτυχιακές) και τρίτου κύκλου (διδακτορικές) από τα έσοδα του κληροδοτήματος ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες υποβολής αίτησης υπάρχουν στο συνημμένο αρχείο της σχετικής προκήρυξης.

 

 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη υποτροφιών από το Ταμείο Αρωγής απόρων Μεσσήνιων φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

 

 

 

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υπουτροφιών (ΙΚΥ) ανακοινώνονται τρεις (3) υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό από τα έσοδα του κληροδοτήματος "Κλεάρχου Τσουρίδη".

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία.

 

Σελίδα 1 από 7