Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
29
Σεπ

Ανακοίνωση για το επιλεγόμενο μάθημα του Α' έτους "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ"

 

Ανακοινώνεται ότι η έναρξη του κατ΄ επιλογήν μαθήματος «Πολιτικές Υγείας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/10/2020 και ώρα 16.00 – 20.00

Περιεχόμενο του Μαθήματος: Υγεία, Αίτια υγείας, Επίπεδα υγείας, Υπηρεσίες υγείας, Συστήματα υγείας, Δείκτες υγείας, Καθοριστικοί παράγοντες συμπεριφοράς για την υγεία, Πολυτομεακή πολιτική υγείας, Πρόληψη νοσημάτων και κακώσεων, Παγκόσμια eπιβάρυνση από χρόνια νοσήματα (Global Burden of Disease), Διαθεσιμότητα και χρήση των υπηρεσιών υγείας, Πρόληψη ασθένειας, ποιότητα των υπηρεσιών υγείας και ιατρική δεοντολογία, Επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία, Λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων πολιτικής υγείας, Το όραμα «Yγεία Για Όλους», Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO)

Υπεύθυνη του μαθήματος: Αλεξάνδρα Κουτσοτόλη (akoutsot@uoi.gr, 2651007737)

Παρουσία υποχρεωτική. Ο τρόπος διδασκαλίας του μαθήματος (διαδικτυακή ή δια ζώσης) θα καθοριστεί ανάλογα με τον αριθμό των φοιτητών που θα το δηλώσουν και θα ανακοινωθεί στο e-course μετά τη λήξη των δηλώσεων.

Δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 23-10-20 στην ιστοσελίδα:

https://forms.gle/y9HwCwkNcrn7vi6x9

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να περαστεί η τελική βαθμολογία απαιτείται δήλωση του μαθήματος και στο κεντρικό φοιτητολόγιο (σύστημα Classweb), σε προθεσμίες που θα καθορίσει η Γραμματεία του Τμήματος. Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων θα αναρτηθεί στο e-course.

 

Η υπεύθυνη διδάσκουσα

Αλεξάνδρα Κουτσοτόλη

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 367 φορές