Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
16
Νοε

Πρώτο βραβείο για φοιτήτρια της Ιατρικής σε ψηφιακό Διαγωνισμό με θέμα: "Anatomy Arts & Crafts"

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Γεωργία Χριστοφόρου, φοιτήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατέλαβε την πρώτη θέση στον ψηφιακό διαγωνισμό που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης (UK) με θέμα: "Anatomy Arts & Crafts Undergraduate Student Competition".
 
Η Γεωργία Χριστοφόρου συμμετείχε στον διαγωνισμό με ένα έργο της από πηλό με θέμα "Embracing Intersex Diversity", αναπαριστώντας το αναπαραγωγικό σύστημα ενός διαφυλικού ατόμου με Σύνδρομο πλήρους αντίστασης στα ανδρογόνα  (complete androgen insensitivity syndrome - CAIS)Αφορμή και έμπνευση για το έργο της υπήρξε ομιλία που παρακολούθησε στο πλαίσιο του μαθήματος "Ανθρωπιστικά θέματα στην Ιατρική" κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.
 
Συγχαίρουμε θερμά την Γεωργία Χριστοφόρου για τη διάκρισή της, ενώ παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε και τις φοιτήτριες Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας, την Ιωάννα Σταράτζη και τη Μαριλένα Παπαδημητρίου, που συμμετείχαν, επίσης, με έργα τους στον διαγωνισμό.
 
Όλα τα έργα των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών μπορείτε να τα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.glasgowaac.com/exhibition2023.html 
 
Εκ μέρους της ομάδας διδασκουσών,
A. Μπατιστάτου
Μ. Σύρρου
Μ. Ζουμπούλη
Θ. Τσελίγκα
 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 680 φορές