Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
14
Ιουν

Υπενθύμιση για την αξιολόγηση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου που ολοκληρώνεται στις 19 Ιουνίου Κύριο

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,


Σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε την αξιολόγηση των μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. Η αξιολόγηση άρχισε 19 Μαΐου και τελειώνει 19 Ιουνίου 2022.

Μέσω των απαντήσεών σας στα ερωτηματολόγια σας δίνεται το βήμα να εκφράσετε τις προτάσεις σας και τα παράπονα σας, τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστούν από τους καθηγητές σας. Μην σκέφτεστε ότι τελείωσε για εσάς. Σκεφτείτε και τους επόμενους. Να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στη βελτίωση των μαθημάτων. Το ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της συνεχούς αξιολόγησης για τη Διασφάλιση Ποιότητας του Τμήματος Ιατρικής, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να λάβουμε τις απαντήσεις σας.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στο σύνδεσμο https://classweb.uoi.gr, στον οποίο έχετε πρόσβαση εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια, επιλέγετε το μενού «Αξιολόγηση», το οποίο σας παραπέμπει στα διαθέσιμα προς αξιολόγηση μαθήματά σας.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να απαντηθεί. Η συμμετοχή και ανατροφοδότηση από όλους σας είναι απαραίτητη, ώστε να γίνουν βελτιώσεις όπου χρειάζεται.

Τα μέλη της ΟΜ.Ε.Α

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 37 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 08:24