Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
30
Νοε

Ανακοίνωση της Επιτροπής Υγείας του Τμήματος Ιατρικής για τους φοιτητές Κύριο

 

Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες,

 

Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την συνέπεια που επιδεικνύετε, η οποία συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της ασφαλούς εκπαιδευτικής διαδικασίας και στον περιορισμό της διασποράς της COVID-19 στο Τμήμα Ιατρικής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Λαμβάνοντας υπόψη την μέχρι τώρα επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη των Ιωαννίνων, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής:

  • Συστήνεται ισχυρά η άμεση διενέργεια της επαναληπτικής δόσης του εμβολιασμού σας (3η δόση για όσους είχαν κάνει το σχήμα δύο δόσεων, 2η δόση για όσους είχαν κάνει το μονοδοσικό σχήμα).
  • Απαγορεύεται η συμμετοχή σε ακαδημαϊκές ή/και κλινικές δραστηριότητας δια ζώσης για όσο διάστημα έχετε συμπτώματα όσο ήπια και αν είναι αυτά (π.χ. αίσθημα κόπωσης) και ακόμη και όταν έχετε κάνει rapid test και είναι αρνητικό (ά). Συστήνεται ισχυρά η αποφυγή κοινωνικών επαφών με τους συμφοιτητές σας όσο είστε συμπτωματικοί/ές.
  • Συστήνεται ισχυρά η τακτική διενέργεια rapid test από όλους (πλήρως εμβολιασμένους και μη).
  • Η αναπλήρωση ή η δικαιολόγηση των απουσιών σας λόγω COVID-19 (ως κρούσμα, στενή επαφή ή λόγω συμπτωμάτων) θα δρομολογηθεί άμεσα μετά την επάνοδό σας σε συνεργασία με τους διδάσκοντες, χωρίς να επηρεάσει το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα.
  • Η τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς (χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών, τήρηση αποστάσεων) εξακολουθεί να είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Η Επιτροπή Θεμάτων Υγείας του Τμήματος Ιατρικής

covidmed@uoi.gr

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 542 φορές