Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
07
Σεπ

Ανακοίνωση για τους πρωτοετείς φοιτητές Κύριο

 

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές (εισαγωγή 2021-2022) για τα εξής:
1. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους πρωτοετείς φοιτητές θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
2. Η ημερομηνία και ο τρόπος εγγραφής θα καθοριστούν και ανακοινωθούν με εγκύκλιο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ενημέρωση από το Τμήμα Ιατρικής σχετικά με τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης εγγραφής στη Γραμματεία και την υποβολή επιπλέον δικαιολογητικών (πέραν όσων θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα του Υπουργείου).
3. Οι ημερομηνίες και ο τρόπος αιτήσεων μετεγγραφών θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
4. Για τις ημερομηνίες και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων για τις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν θα υπάρξει ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην κεντρική ιστοσελίδα του (www.uoi.gr).
5. Βεβαιώσεις σπουδών (εγγραφής/φοίτησης) θα αποσταλούν στους πρωτοετείς φοιτητές μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και την υποβολή των επιπλέον δικαιολογητικών.
6. Μετά την παραλαβή των βεβαιώσεων σπουδών και την ταυτόχρονη απόδοση Αριθμού Μητρώου, οι φοιτητές θα πρέπει να δημιουργήσουν Ιδρυματικό Λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην κεντρική ιστοσελίδα του (www.uoi.gr).
7. Μία εργάσιμη ημέρα μετά τη δημιουργία του Ιδρυματικού λογαριασμού οι φοιτητές έχουν δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση έκδοσης ακαδημαϊκής ταυτότητας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://academicid.minedu.gov.gr/. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν εκεί.

Παρακαλούμε θερμά να μην επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία για πληροφορίες που ήδη βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 417 φορές