Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
14
Οκτ

Ανακοίνωση για τους πρωτοετείς φοιτητές Κύριο

 

  • Παρακαλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές να μην αποστέλλουν αιτήματα έκδοσης βεβαίωσης σπουδών, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία ταυτοποίησης από την Γραμματεία. Θα ακολουθήσει νέα σχετική ανακοίνωση.
  •  Όσον αφορά στην δημιουργία ιδρυματικού λογαριασμού, παρακαλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές να ακολουθούν τις οδηγίες, όπως ακριβώς αναρτήθηκαν σε προηγούμενες ανακοινώσεις. Σε περίπτωση που στο μηχανογραφικό δελτίο είχαν δηλώσει ως κύριο αριθμό τηλεφώνου, αριθμό κινητού τηλεφώνου εξωτερικού, δεν θα μπορέσουν να προχωρήσεουν στη διαδικασία. Παρακαλώ να επικοινωνήσουν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mkapitop@uoi.gr και με θέμα "Αετής_αλλαγή τηλεφώνου",  γνωστοποιώντας μας τον αριθμού ελληνικού κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να γίνει η αλλαγή στο φοιτητολόγιο και να είναι δυνατή η δημιουργία ιδρυματικού λογαριασμού. 
  • Παρακαλούνται οι φοιτητές να διαβάζουν με προσοχή τις ανακοινώσεις και το άλλο πληροφοριακό υλικό στην ιστοσελίδα του Τμήματος και να επικοινωνούν με τη Γραμματεία μόνο στις περιπτώσεις, που η πληροφορία που αναζητούν δεν υπάρχει ήδη στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
  • Οι δηλώσεις μαθημάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του φοιτητολογίου (classweb) σε κάθε εξάμηνο ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ. Η προθεσμία έναρξης και λήξης των δηλώσεων για το χειμερινό εξάμηνο θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος εντός των προσεχών ημερών. Οι δηλώσεις συμμετοχής σε μαθήματα ή συμμετοχή στις εξετάσεις συγκεκριμένου μαθήματος δεν υποκαθιστούν την υποχρέωση δήλωσης μαθημάτων στο classweb.
  • Οι πρωτοετείς φοιτητές θα δηλώνουν όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα  του α' εξαμήνου και ένα (1) από τα προσφερόμενο επιλεγόμενα μαθήματα. Περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής θα βρείτε στον οδηγό σπουδών στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
  • Για την έναρξη των μαθημάτων του Α' έτους έχουν ήδη αναρτηθεί σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα.

 

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 393 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 08:37