Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Υποτροφίες - Κληροδοτήματα
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Author: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

 

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 (Σεπτέμβριος 2019), το οποίο μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Γ. Μυλωνάς" την Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 ως εξής:

Τμήμα Α ώρα 11.30 πμ: Επώνυμα που αρχίζουν από Α έως και Μιχ.

Τμήμα Β ώρα 13.00: Επώνυμα που αρχίζουν από Μο έως και Ω.

 

Παρακαλούνται οι τελειόφοιτοι του Τμήματος Α να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος έως 9:30 πμ την ίδια ημέρα για την υπογραφή των πρωτοκόλλων ορκωμοσίας. Οι τελειόφοιτοι του Τμήματος Β θα προσέλθουν στη Γραμματεία έως τις 11:00 πμ. Μία ώρα πριν από την ορκωμοσία του κάθε Τμήματος θα πρέπει οι τελειόφοιτοι να βρίσκονται στην αίθουσα τελετών για την παραλαβή των τηβέννων.

 

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία.

 

 

Ανακοινώνεται ότι οι βεβαιώσεις περάτωσης σπουδών θα δοθούν από την Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος) την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 και από ώρα 08:30 π.μ.

 

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

TMHMA ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜ.Ε.Α)

Ιωάννινα, 11/07/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές φοιτήτριες

Αγαπητοί φοιτητές

 

Καλείστε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων που διδαχτήκατε στο B’ εξάμηνο (ΕΑΡΙΝΟ) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, με τη χρήση των ανώνυμων ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων.

Ο σύνδεσμος (link) για το κάθε μάθημα βρίσκονται αναρτημένος, από τον υπεύθυνο διδάσκοντα, στην ιστοσελίδα του αντίστοιχου μαθήματος στο e-course (http://ecourse.uoi.gr).

Οι σύνδεσμοι θα είναι ενεργοποιημένοι μέχρι 20 Ιουλίου 2019.

Η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη για τη βελτίωση ποιότητας των σπουδών στο Ιατρικό Τμήμα.

Σας ευχαριστούμε για τη συνδρομή σας,

 

Τα μέλη της ΟΜ.Ε.Α Ιατρικού Τμήματος

Γιαννόπουλος Σωτήριος

Μάκης Αλέξανδρος (Συντονιστής)

Μπατιστάτου Άννα

Νάκα Αικατερίνη

Ντζάνη Ευαγγελία

Παππάς Περικλής

Πλούμης Αβραάμ

Πολίτου Αναστασία

Σκαπινάκης Πέτρος

 

 

Ανακοινώνεται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Βασικών Βιοϊατρικών Επιστημών του Τμήματος Ιατρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τη σχετική αίτηση θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Ανακοινώνεται ότι η εξέταση του μαθήματος "Επεμβατική Καρδιολογία" για τους επί πτυχίω φοιτητές θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12/7/2019, 11.30πμ στις αίθουσες Ιατρικής.

 

 

Στο συνημμένο αρχείο ανακοινώνονται οι ομάδες και τα διαστήματα κλινικών των φοιτητών του 6ου έτους. Σε κάθε ομάδα αναφέρεται μόνο ο αριθμός μητρώου του φοιτητή. Τα στοιχεία των υπευθύνων των ομάδων(ονοματεπώνυμο, εμαίλ και τηλέφωνο), μπορείτε να τα βρείτε από τις κλινικές ή τη Γραμματεία του Τμήματος.

 

 

Ανακοινώνεται ότι η εξέταση του μαθήματος  "Γυναικολογική Ογκολογία" θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, στις 11.00 στο γραφείο του διδάσκοντος κ. Ντούσια (Γυναικολογική Κλινική, Β' κτ., Α' όρ.)
 
 
από τη Γραμματεία της Κλινικής Μαιευτικής-Γυναικολογίας
 

 

Ανακοινώνεται ότι η εξέταση του μαθήματος  της Ιατρικής Ηθικής, Δεοντολογίας, Ιατρικής Νομολογίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 08.30 στην αίθουσα  «Άρης Λιάκος» στα γραφεία της Ψυχιατρικής - κτίρια Ιατρικής.  

 

Η υπεύθυνη του μαθήματος

Ευαγγελία Ντζάνη

 

 

Ανακοινώνεται εξέταση του μαθήματος  "Ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής και της γονιμότητας" θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 στις 11.30 π.μ. στις αίθουσες του Τμήματος Ιατρικής (κτίρια Ιατρικής).
 
από τη Γραμματεία της Κλινικής Μαιευτικής-Γυναικολογίας
Σελίδα 1 από 66