Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Author: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

 

Αγαπητοί φοιτητές,  

Οι διαλέξεις του μαθήματος "Kλινική Χημεία", θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2/3/2021, 10:00 πμ-12:00 μμ, διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας MS Teams και κωδικό pvnh987.
 

Θα γίνονται ανακοινώσεις μέσω ecourse τόσο για την πορεία των διαλέξεων, όσο και για την πραγματοποίηση φροντιστηρίων σε ημερομηνίες που θα αναγγέλλονται εν ευθέτω χρόνω.

Παρακαλείσθε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις αυτές.

 
Από το Εργαστήριο Κλινικής Χημείας
 

 

Οι φοιτητές του ΣΤ' εξαμήνου σπουδών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το κατ' επιλογήν μάθημα "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΞΙΟΛΟΓΙΑΣ", παρακαλούνται να δηλώσουν την επιθυμία τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στην υπεύθυνη του μαθήματος κ. Β. Μπούμπα (vboumba@uoi.gr). (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

 H υπεύθυνη του μαθήματος
 Β. Μπουμπα, Αν. Καθηγήτρια
 

 

Οι διαλέξεις του μαθήματος "ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ & ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ" θα γίνονται Δευτέρα και Τέταρτη, από 16.00 - 18.00, μέσω της πλατφόρμας MS teams, και αρχίζουν την Δευτέρα 1-3-2021. Ο κωδικός πρόσβασης στην ομάδα του μαθήματος εχει αναρτηθεί στο ecourse.

 
H υπεύθυνη του μαθήματος
Β. Μπούμπα, Αν. Καθηγήτρια
 

 

Καλούνται οι φοιτητές του Β΄ έτους να παραστούν σε διαδικτυακή σύσκεψη (με το MS-Teams, στην ομάδα «Ιστολογία ΙΙ & Εμβρυολογία ΙΙ»), που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 11:00 π.μ.

Κατά την σύσκεψη αυτή, θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο της online:

  • Παρακολούθησης Διαλέξεων και Εργαστηρίων,
  • Εργασίας (ατομικής ή και ομαδικής)
  • Εξέτασης (Πρόοδοι, Τελική Εξέταση Εργαστηρίου ή και Θεωρίας)

των μαθημάτων «Ιστολογία ΙΙ» & «Εμβρυολογία ΙΙ».

Σύνδεσμος συμμετοχής:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3aa5ec4a55563544f09bf82eafc9569bb4%40thread.tacv2/conversations?groupId=a58a55d6-8878-4d54-9b30-b175c51b905a&tenantId=08bea52a-5ad3-4627-9549-5ff3a65676be

Η συμμετοχή στην σύσκεψη θα είναι δυνατή μόνον με χρήση του Ιδρυματικού e-mail, που είναι της μορφής: md.......@uoi.gr.

 

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Στέφανος Α. Καλαμίδας,

Επίκουρος Καθηγητής Ανατομίας-Ιστολογίας-Εμβρυολογίας

 

 

Καλούνται όσοι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το επιλεγόμενο μάθημα «Εισαγωγή στη Βιοπληροφορική» να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email csoupsana@uoi.gr μέχρι 5/3/2021.
Η Διδάσκουσα
 
Κατερίνα Σουψανά
 

Αγαπητοί φοιτητές,

 

Προκειμένου να παρακολουθήσετε τα διαδικτυακά μαθήματα, παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

Είσοδος στην ομάδα ‘ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ’ (Join Team) χρησιμοποιώντας τον κωδικό gkqa4qw

Στο Calendar (και στο ε-course) θα φαίνονται τα προγραμματισμένα μαθήματα, προσπαθώντας να διατηρηθεί το ωρολογιακό πρόγραμμα.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Πέμπτη 09:00-11:00 και Παρασκευή 10:00-11:00.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί και παρακαλείσθε να επισκέπτεστε τακτικά το e-course.

5 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της διάλεξης θα εισέλθετε κάνοντας Join στη συγκεκριμένη διάλεξη. Στη διάρκεια της διάλεξης τα μικρόφωνά σας πρέπει να είναι σε σίγαση (mute). Μπορείτε να απευθύνετε ερωτήσεις στο Chat ή στο μικρόφωνο αφού ζητήσετε άδεια μέσω Chat πρώτα.

Το υλικό κάθε μαθήματος (slides) αναρτάται κανονικά στο e-course.

Η Υπεύθυνη του μαθήματος

Μαρία Κοσμίδου

Επ. Καθηγήτρια Παθολογίας

 mkosmid@uoi.gr

 

 

Τα μαθήματα της Χειρουργικής Παθολογίας ΙΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22.02.2021. Προς το παρόν και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας MS Teams (Χειρουργική Παθολογία ΙΙ). Ο κωδικός και το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων θα αναρτηθούν στο e-course.

 

 

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που περάτωσαν (ή θα περατώσουν) τις σπουδές τους στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2020-2021 να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για χορήγηση πτυχίου και τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία του Μαρτίου  2021.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από 16.02.2021 έως και 21.02.2021 στο email: chzarra@uoi.gr με θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ". 

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι αιτήσεις πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να αποσταλούν ΜΑΖΙ με τα δικαιολογητικά ως αρχείο pdf (σκαναρισμένα) ή αρχείο εικόνας.

Βρείτε συνημμένα την αίτηση για χορήγηση πτυχίου, στην οποία αναγράφονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

Η ημέρα και ώρα της ορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.

 

Οι εξετάσεις του μαθήματος ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ & ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου, θα είναι γραπτές, με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και θα διεξαχθούν στις 19-02-2021, ώρα 09.00 π.μ. μέσω της πλατφόρμας MS teams.

Ο σχετικός  σύνδεσμος θα αποσταλεί στον κάθε φοιτητή/τρια που θα εχει δηλώσει την συμμετοχή του στις εξετάσεις μέχρι και τη Δευτέρα 15-02-2021, με ηλεκτρονικό μήνυμα στην προσωπική, ιδρυματική διευθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχει δηλώσει.

 

Η υπεύθυνη του μαθήματος

Βασιλική Μπούμπα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

 

 

Καλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Επιλεγόμενο μάθημα  "Επιλεγμένα θέματα ανατομίας–ιστολογίας-εμβρυολογίας" να αποστείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην email διεύθυνση kn.pan@yahoo.com

Εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην διεύθυνση pkanavar@uoi.gr

Αναλυτικές πληροφορίες  για το μάθημα ειναι αναρτημένες στο  e-course του μαθήματος "Επιλεγμένα θέματα ανατομίας–ιστολογίας-εμβρυολογίας". Η πρώτη ενημέρωση για την ύλη και το περιεχόμενο του μαθήματος θα γίνει την Παρασκευή 26-2-2021 και θα αναρτηθεί στο  e-course του μαθήματος.

 

Τηλέφωνο για πληροφορίες 6937005903.

 

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΑΒΑΡΟΣ