Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Author: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Οι διαλέξεις του κατ’ επιλογήν μαθήματος "Ψυχοσωματική Ιατρική" θα ξεκινήσουν στις 5 Μαρτίου 2021 και θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή 16.00-18.00 διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Teams, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται παρακολουθήσουν το κατ’ επιλογήν μάθημα της Ψυχοσωματικής Ιατρικής να το δηλώσουν στην Γραμματεία της Ψυχιατρικής (mzigouri@uoi.gr) άμεσα, καθώς ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων περιορίζεται στους τριάντα (30) φοιτητές.

 

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Θωμάς Υφαντής

Καθηγητής Ψυχιατρικής

 

Στο εαρινό εξάμηνο προσφέρεται για δεύτερη χρονιά  το μάθημα επιλογής «Ανθρωπιστικά Θέματα στην  Ιατρική Εκπαίδευση» που έχει ενταχθεί στο 4ο εξάμηνο σπουδών (για φοιτητές/τριες από το 2ο έτος και μεγαλύτερων ετών). 

Στόχος του μαθήματος είναι η απόκτηση ευρύτερης αντίληψης του ιατρικού λειτουργήματος, μέσω της έκθεσης σε ανθρωποκεντρικές ματιές και της αποκάλυψης άλλων προοπτικών της υγείας, της ασθένειας, του στίγματος, του φυσιολογικού και του παθολογικού.

Το περίγραμμα του μαθήματος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιατρικής.

 

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαρτίου, ώρα 14.00-16.00 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MSTeams. Όσοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες ενδιαφέρονται να το παρακαλουθήσουν να μας ενημερωσουν με e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου msyrrou@uoi.gr.

Καλή αρχή!

 

Οι υπεύθυνες διδάσκουσες

Άννα Μπατιστάτου, Καθηγήτρια

Μαρίκα Σύρρου, Καθηγήτρια

 

 

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές-φοιτήτριες ενδιαφέρονται για το μάθημα επιλογής Δ΄εξαμήνου "Από το γονιδίωμα στην εξέλιξηνα το δηλώσουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας biochem@uoi.grμέχρι την επόμενη Πέμπτη, 11.03.2021. 

 

Από το Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας

Ευστάθιος Φριλίγγος 

Καθηγητής Βιολογικής Χημείας

 

Αγαπητοί φοιτητές,

οι διαδικτυακές διαλέξεις του μαθήματος "Βιοχημεία Ι" θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 02.03.2021, 12-2 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams, με κωδικό ομάδας pqartao. Έχει αναρτηθεί αναλυτικό πρόγραμμα στο ecourse. Οι ημέρες και ώρες παραδόσεων ισχύουν όπως στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Ανακοινώσεις για τις ακριβείς ημερομηνίες και τον τρόπο διεξαγωγής των εργαστηριακών ασκήσεων θα αναρτώνται εν ευθέτω χρόνω, επίσης μέσω του ecourse.

 

Από το Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας

Ευστάθιος Φριλίγγος 

Καθηγητής Βιολογικής Χημείας

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιλογήν μάθημα του Ι’ εξαμήνου «Λευχαιμίες» (κωδικός μαθήματος ΙΑΕ905) να το δηλώσουν στο classweb αλλά και στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι 28/2/2021

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetgRV-tiAjHiT1LXmZZzgrr14L9oJxZhurbHVJ-rudATYBPA/viewform?usp=sf_link

 

Η εναρκτήρια συνάντηση για να καθοριστούν οι ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά την Τρίτη 2/3/2021 μέσω MS Teams. Ο κωδικός θα σταλεί με email σε όσους δηλώσουν το μάθημα.

Η Υπεύθυνη Διδάσκουσα

Ελευθερία Χατζημιχαήλ

Επίκουρη Καθηγήτρια Αιματολογίας

 

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 το μάθημα επιλογής «Ιατρική Γενετική στην Κλινική Πράξη, πρόληψη και προγεννητική διάγνωση» (Δ’ Εξαμήνου), να δηλώσουν τα στοιχεία τους στο email: imedicalgenetics@gmail.com μέχρι 2 Μαρτίου 2021.  

Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας MS-Teams από 4 Μαρτίου 2021. Ο σχετικός σύνδεσμος θα αναρτηθεί στο ecourse του μαθήματος (θα σας αποσταλεί στην ιδρυματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχετε δηλώσει ο κωδικός πρόσβασης στο ecourse).  

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Ιωάννης Γεωργίου

Καθηγητής

 

Τα μαθήματα για το εαρινό εξάμηνο ξεκινούν την Παρασκευή 26.02.2021 και ώρα 09.00 πμ. Ο κωδικός του μαθήματος στην πλατφόρμα MSTeams είναι fawj18g
 
Για πληροφορίες και επόμενες ανακοινώσεις παρακαλούνται οι φοιτητές να επισκέπτονται την αντίστοιχη ομάδα στην πλατφόρμα του e-course.
 
Η διδάσκουσα
Ιωάννα Κατερίνη
 

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα το μάθημα “Ιατρική Ψυχολογία”  θα διδάσκεται κάθε Τρίτη (ώρα έναρξης στις  16.00).

Οι διαλέξεις θα γίνονται διαδικτυακά στην ομάδα Ιατρική Ψυχολογία.

Ο κωδικός της ηλεκτρονικής αίθουσας θα αναρτηθεί στο e-course.

Έναρξη μαθημάτων Τρίτη  23 Φεβρουαρίου 2021.

 

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Πέτρος Πετρίκης

Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ 'ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ' (Ι' ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeujoxb2gmRvWwKp-SlYI1wqVufzyvoUY1XeWfefeNDduRktg/viewform?usp=sf_link

ΜΕΧΡΙ 28/2/2021.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟ 2/3-1/6/2021. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (elibero@uoi.gr), ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
 

 

Αγαπητοί/-ες φοιτητές/-τριες,

οι διαλέξεις του μαθήματος "Αγγλικά για Ιατρικούς Σκοπούς", θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 26/02/2021, ώρα 09.00πμ, διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας MS Teams.  Το όνομα του μαθήματος στο MsTeams είναι: MED_Course2: English for Medical Purposes και ο κωδικός είναι: doltl6v.  Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση του ιδρυματικού σας e-mail (md.......@uoi.gr).

Ο κωδικός πρόσβασης στο e-course, οι στόχοι και το περίγραμμα μαθήματος θα παρουσιασθούν αναλυτικά την Παρασκευή.

Με το καλό θα τα πούμε ‘από κοντά’ στο πρώτο μας μάθημα, έστω και ηλεκτρονικά!

 

Η υπεύθυνη του μαθήματος,

Θ. Τσελίγκα

Ε.Ε.Π. Αγγλικής Γλώσσας

thtselig@uoi.gr