Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

Author: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

 

Ανακοινώνεται το ωρολόγιο πρόγραμμα του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

 

 

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων την Παρασκευή, 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις ξεναγήσεις, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον σύνδεσμο https://forms.gle/9Z11ciY77xeYuTmx6

 

Για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου Ιατρικής

  • Μαρία Σαρακάκη 6987713551, Πρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου
  • Αλεξάνδρα Δραγάνογλου: 6971780570, Γραμματέας Φοιτητικού Συλλόγου

 

Ακολουθήστε το Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής στο Facebook και το Instagram «Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Ιωαννίνων»

 

 

Ανακοινώνονται εκ νέου οι ημερομηνίες έναρξης μαθημάτων των πρωτοετών φοιτητών (συνημμένο αρχείο). Για τα μαθήματα επιλογής που δεν έχει οριστεί ημερομηνία θα αναρτηθεί προσεχώς σχετική ανακοίνωση. Τα μαθήματα διεξάγονται στην αίθουσα διδασκαλίας του Α' έτους (Κτίρια Ιατρικής, ισόγειο), εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά (πχ ξένες γλώσσες)

 

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του 4ου ή 5ου (ή παραπάνω) έτους να δηλώσουν στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Κυριακή 1/10/2023 το ή τα μαθήματα επιλογής που θα δηλώσουν στο ClassWeb το Χειμερινό Εξάμηνο 2023-24.

Η δήλωση αυτή έχει σκοπό την καλύτερη οργάνωση των μαθημάτων και συνακόλουθα την έγκαιρη έναρξή τους.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ClasWeb.
Μαθήματα:
1. Ενδοσκόπηση στη Γυναικολογία (επιλογής 4ου)
Υπεύθυνοι μαθήματος: Μ. Πασχόπουλος, Φανή Γκρόζου (fani.gkrozou@uoi.gr)
2. Παιδική & Εφηβική Γυναικολογία και Οικογενειακός Προγραμματισμός (επιλογής 5ου) Υπεύθυνοι μαθήματος: Μ. Πασχόπουλος, Αναστασία Βατοπούλου (anastasiavat@uoi.gr)
Φόρμα δήλωσης:
https://forms.gle/vCRueNcPehfNu9qdA
Από τη Γραμματεία της Κλινικής
 

 

Οι παραδόσεις του κατ' επιλογήν μαθήματος "Γερμανικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς" (Α έτος) θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 05.10 και ώρα 10.00 στην αίθουσα 223 στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (Κεντρική Βιβλιοθήκη).
 
Η διδάσκουσα
Ιωάννα Κατερίνη
 

 

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που θα περατώσουν τις σπουδές τους στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου του ακαδ. έτους 2022-2023 να υποβάλουν ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο τις αιτήσεις για χορήγηση πτυχίου και τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία του Οκτωβρίου 2023.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτές ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ από σήμερα έως και 30 Σεπτεμβρίου στον σύνδεσμο 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAJ07Q4LI4QwH7S28S39kqPM2XAUNZq8zhruc9bde8h8OOWw/viewform?usp=sf_link  

(απαιτείται σύνδεση στον Πανεπιστημιακό λογαριασμό).

1.Εκτυπώστε τη συνημμένη αίτηση χορήγησης πτυχίου συμπληρώστε, σημειώστε την σχετική ημερομηνία και υπογράψτε την. Συμπληρώστε στον κενό χώρο τα επιπλέον μαθήματα στα οποία εξεταστήκατε ή θέλετε να αφαιρέσετε).

Η αίτηση επισυνάπτεται.

2.Συγκεντρώστε τα απαιτούμενα έγγραφα με την παρακάτω σειρά:

α) Αίτηση χορήγησης πτυχίου.
β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας/διαβατηρίου (και τις δύο όψεις).
γ) Υπεύθυνη δήλωση περί μη ύπαρξης εκκρεμοτήτων με τη Φοιτητική Μέριμνα (κατοικίες).

Την βεβαίωση της Κεντρικής Βιβλιοθήκης περί μη ύπαρξης εκκρεμοτήτων ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ από την Βιβλιοθήκη μετά το πέρας της προθεσμίας των αιτήσεων χορήγησης πτυχίου.

3.Σαρώστε ασπρόμαυρα, με ανάλυση όχι παραπάνω από 150dpi, σε ΕΝΑ (1) αρχείο PDF όλα τα έγγραφα που έχετε συγκεντρώσει.

Εναλλακτικά τα έγγραφα μπορούν να φωτογραφηθούν (με ανάλυση ΟΧΙ παραπάνω από 3 mega pixels)

Για να δημιουργήσετε αρχείο PDF από φωτογραφίες των εγγράφων τοποθετήστε κάθε φωτογραφία (ανά σελίδα) σε ένα κείμενο του WORD και αποθηκεύστε το ως PDF.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Το όνομα του αρχείου PDF θα είναι το επώνυμο και το όνομά σας. Π.χ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.pdf.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στη φόρμα για να την συμπληρώσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι αιτήσεις πρέπει να είναι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ και να αποσταλούν ΜΑΖΙ με τα δικαιολογητικά στο ένα και μοναδικό αρχείο pdf που θα υποβληθεί. 

Συμπεριλάβετε το έγγραφο από την Ελληνική Αστυνομία ΜΟΝΟ  σε περίπτωση απώλειας της Ακαδημαϊκής ταυτότητας.

 

 

Ανακοινώνεται ότι  οι παραδόσεις του κατ’ επιλογήν μαθήματος  «Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση» θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 3.00-5.00μμ.

Οι παραδόσεις του μαθήματος θα  γίνουν στην αίθουσα Σεμιναρίων της Κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

Η  εξέταση του μαθήματος θα γίνει με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής

 

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν παράκληση να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο

https://forms.office.com/e/H19nTr4tiv

 

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 το επιλεγόμενο μάθημα :«ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» Θ´ εξαμήνου, (5ο έτος) μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στην παρακάτω φόρμα*:

 

 https://forms.office.com/e/2tCcC1eACm

(*μέσω του ακαδημαϊκού email)


Η διδασκαλία του μαθήματος προγραμματίζεται να ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου.

 

Ο υπεύθυνος διδάσκων

Δημήτριος Χριστοδούλου

Καθηγητής Γαστρεντερολογίας

 

 

 

Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες έναρξης μαθημάτων των πρωτοετών φοιτητών (συνημμένο αρχείο). Για τα μαθήματα επιλογής που δεν έχει οριστεί ημερομηνία θα αναρτηθεί προσεχώς σχετική ανακοίνωση. Τα μαθήματα διεξάγονται στην αίθουσα διδασκαλίας του Α' έτους (Κτίρια Ιατρικής, ισόγειο), εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά (πχ ξένες γλώσσες)

 

 

Το Εργαζάκειο Ίδρυμα προκηρύσσει έξι (6) υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 για οικονομικά αδύνατους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου για τη συνέχιση των σπουδών τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ). Οι υποψήφιοι πρέπει να κατάγονται από την τέως επαρχία Πεδιάδος Ν. Ηρακλείου, την τέως επαρχία Λασιθίου Ν. Λασιθίου και την πόλη του Ηρακλείου.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο, στο γραφείο του Ιδρύματος (οδός Δικαιοσύνης 57, τ.κ. 71202, Ηράκλειο), εργάσιμες ημέρες από 11:΅00-13:00 μέχρι τις 30-11-2023.

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη. Επίσης συνημμένα θα βρείτε την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση.

 

Σελίδα 1 από 160