Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023

 

Από την Μονάδα Προσβασιμότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνονται οι ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης.

 

 

Η Δήλωση Μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη ορθή υποβολή της δήλωσής. Προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση, ώστε να διαπιστώνεται η έγκυρη υποβολή της δήλωσης στο διάστημα που είναι ανοιχτό το σύστημα, δηλαδή από 8/11/2023 έως και 20/11/2023. Παρακαλούνται οι φοιτητές, αφού υποβάλουν τη δήλωση να ελέγξουν την κατάσταση δήλωσης να είναι Υποβληθείσα (όχι πρόχειρη).  Μετά τη λήξη των προθεσμιών ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΚΤΗ.

Οι φοιτητές του πρώτου εξαμήνου θα δηλώσουν επτά (7) υποχρεωτικά μαθήματα και ένα (1) επιλογής μάθημα (από τα προσφερόμενα μαθήματα ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ επιλέγουν ένα (1).

Οι φοιτητές όλων των άλλων εξαμήνων, ανεξάρτητα από το Πρόγραμμα Σπουδών που ακολουθούν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τα οφειλόμενα μαθήματα προηγούμενων ετών και τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.

Οι επί πτυχίω φοιτητές στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κάνουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων. Στην πρώτη (2023-2024 ΧΕΙΜ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάσκονται/εξετάζονται κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, ενώ στη δεύτερη (2023-2024 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ), τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους εαρινών εξαμήνων.