Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023

 

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις ολοκήρωσης εγγραφής των εισαγομένων πρωτοετών φοιτητών με την κατηγορία ΑΘΛΗΤΩΝ και ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (ώρες 11:00-13:00) από 24 έως και 30 Νοεμβρίου 2023. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Την Ηλεκτρονική Αίτηση που έγινε προς το Υπουργείο με υπογραφή και ημερομηνία της ημέρας υποβολής των δικαιολογητικών στο τέλος της σελίδας
  2. Αίτηση εγγραφής (έντυπο Α7-επισυνάπτεται)
  3. Μία (1) φωτογραφία (τύπου αστυνομικής ταυτότητας)
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Τμήμα ή Σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας (επισυνάπτεται) ή τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το άλλο τμήμα, εάν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ
  5. Δήλωση για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (έντυπο Α4-επισυνάπτεται)

Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.uoi.gr/it/odigos-eggrafis-kai-parakoloythisis-mathimaton-protoeton-foititon/

 

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 09:49

Άνοιγμα εκ νέου δηλώσεων μαθημάτων

 

Ανακοινώνεται εκ νέου άνοιγμα δηλώσεων από 25 έως και 30 Νοεμβρίου 2023.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη ορθή υποβολή της δήλωσής. Προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση, ώστε να διαπιστώνεται η έγκυρη υποβολή της δήλωσης στο διάστημα που είναι ανοιχτό το σύστημα. Παρακαλούνται οι φοιτητές, αφού υποβάλουν τη δήλωση να ελέγξουν την κατάσταση δήλωσης να είναι Υποβληθείσα (όχι πρόχειρη). 

Οι φοιτητές του πρώτου εξαμήνου θα δηλώσουν επτά (7) υποχρεωτικά μαθήματα και ένα (1) επιλογής μάθημα (από τα προσφερόμενα μαθήματα ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ επιλέγουν ένα (1).

Οι φοιτητές όλων των άλλων εξαμήνων, ανεξάρτητα από το Πρόγραμμα Σπουδών που ακολουθούν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τα οφειλόμενα μαθήματα προηγούμενων ετών και τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.

Οι επί πτυχίω φοιτητές στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κάνουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων. Στην πρώτη (2023-2024 ΧΕΙΜ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάσκονται/εξετάζονται κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, ενώ στη δεύτερη (2023-2024 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ), τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους εαρινών εξαμήνων.                 

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 08:37

8th Medical Students' Conference

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή Οργανωτική Επιτροπή 8th Medical Students' Conference ανακοινώνεται  τριήμερο φοιτητικό συνέδριο, Ιατρικής θεματολογίας, που συνιστά ανεξάρτητη πρωτοβουλία φοιτητών Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής στην Ελλάδα αλλά και Έλληνες φοιτητές Ιατρικής του εξωτερικού. Μέσω του συνδυασμού της ομαδικής αλλά και της ατομικής εργασίας αποσκοπεί στην απόκτηση ακαδημαϊκής γνώσης και την προώθηση της συνεργασίας, με τελικό σκοπό την παρουσίαση άρτιων επιστημονικά εργασιών με πρωτότυπο περιεχόμενο. Το συνέδριο είναι μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού και μη κομματικού χαρακτήρα, ενώ τελείται υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2017 στην Αλεξανδρούπολη, διαρκώς εξελίσσεται και μεγαλώνει σε απήχηση. Φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 8th M.S.C. στις 19 - 21 Απριλίου 2024 στην Αλεξανδρούπολη. 

Ο σύνδεσμος για τη φόρμα δηλώσεων των  συμμετεχόντων (Α-Meds) είναι:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePu5n267fJgyG0GDqCqHGvdydbS_D5J6G8BQSA9q1vaXEOog/viewform