Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 15/11/2023 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για την Πρακτική Άσκηση που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024. 

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το διαθέσιμο χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bitly.ws/32nTo

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. 

Επισημαίνεται ότι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων γίνεται αποκλειστικά στο students@gpa.uoi.gr

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής ανακοινώνει την υποβολή αιτήσεων για χορήγηση διετούς υποτροφίας δύο (2) σε φοιτητές Ιατρικής 5ου έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα βρείτε στη συνημμένη προκήρυξη.

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Γεωργία Χριστοφόρου, φοιτήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατέλαβε την πρώτη θέση στον ψηφιακό διαγωνισμό που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης (UK) με θέμα: "Anatomy Arts & Crafts Undergraduate Student Competition".
 
Η Γεωργία Χριστοφόρου συμμετείχε στον διαγωνισμό με ένα έργο της από πηλό με θέμα "Embracing Intersex Diversity", αναπαριστώντας το αναπαραγωγικό σύστημα ενός διαφυλικού ατόμου με Σύνδρομο πλήρους αντίστασης στα ανδρογόνα  (complete androgen insensitivity syndrome - CAIS)Αφορμή και έμπνευση για το έργο της υπήρξε ομιλία που παρακολούθησε στο πλαίσιο του μαθήματος "Ανθρωπιστικά θέματα στην Ιατρική" κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.
 
Συγχαίρουμε θερμά την Γεωργία Χριστοφόρου για τη διάκρισή της, ενώ παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε και τις φοιτήτριες Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας, την Ιωάννα Σταράτζη και τη Μαριλένα Παπαδημητρίου, που συμμετείχαν, επίσης, με έργα τους στον διαγωνισμό.
 
Όλα τα έργα των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών μπορείτε να τα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.glasgowaac.com/exhibition2023.html 
 
Εκ μέρους της ομάδας διδασκουσών,
A. Μπατιστάτου
Μ. Σύρρου
Μ. Ζουμπούλη
Θ. Τσελίγκα