Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022

 

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και το Τμήμα Ιατρικής ανακοινώνουν την έναρξη νέας περιόδου Πρακτικής Άσκησης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Την Τρίτη 21/06/2022 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για τους φοιτητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά το χρονικό διάστημα Οκτώβριος - Νοέμβριος 2022. 

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/31ntXAB 

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. 

Για διευκόλυνση της διαδικασίας, την Πέμπτη 23/06/2022 στις 14:00 μμ μέσωTeams (κωδικός: mvgl8gl), θα δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές για μία ώρα να εκφράσουν ερωτήματα σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές: students@gpa.uoi.gr

 

 

 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα "ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ & ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ" την 30-6-2022, ώρα 9.00 πμ, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις θα είναι γραπτές, σε θέματα πολλαπλής επιλογής. 

(Οι φοιτητές που θα προσέλθουν για εξέταση παρακαλούνται να φορούν μάσκα κατά την εξέταση).
 
Η υπεύθυνη του μαθήματος"

Δρ. Βασιλική Μπούμπα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Διευθύντρια Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας