Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022

 

Ανακοινώνεται ότι η υποβολή αιτήσεων για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων παρατείνεται έως και την Πέμπτη, 30/6/2022 και ώρα 23:59.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPTDpeQbSl2AJa4gh7xpTziQMwuzQLuuvA6a2NOi8Mt5304Q/viewform?usp=sf_link 

 

 

Η HelMSIC - Hellenic Medical Students’ International Committee (http://www.helmsic.gr) θέτει ως θεματική επικέντρωσης για αυτή τη χρονιά τις Δεξιότητες στην Ιατρική και διοργανώνει το πρόγραμμα "Summer School 2022 | Προετοιμασία για το Αγροτικό Ιατρείο" για τρίτη φορά.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

 

 

 

Η HelMSIC – Hellenic Medical Students International Committee (Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων Φοιτητών Ιατρικής) στα πλαίσια του Μήνα Υπερηφάνειας - Pride Month διοργανώνει την διαδικτυακή καμπάνιαColor Health”, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φοιτητών Ιατρικής και του ευρέος κοινού, για τον ρόλο του επαγγελματία υγείας στο ζήτημα της πρόσβασης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην υγεία.

Στόχοι της καμπάνιας είναι:

  • Η ανάδειξη της ανάγκης ευαισθητοποίησης των επαγγελματιών υγείας σε θέματα ιατρικής περίθαλψης ασθενών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
  • Η παροχή απαραίτητων γνώσεων για την ορθή προσέγγιση ενός ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου στην κλινική πράξη
  • Η ανάδειξη του ρόλου του φοιτητή Ιατρικής και του επαγγελματία υγείας στο ζήτημα της πρόσβασης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στις υπηρεσίες υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.