Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022

Η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Φ.Ο.Ε.Α.) διοργανώνει εβδομάδα ενημέρωσης για τη δωρεά μυελού των οστών από τις 16 έως τις 19 Μαΐου και ώρες 12:00-14:00 στα γραφεία μας στις Α’ φοιτητικές εστίες, έναντι της λέσχης.

Την Παρασκευή από τις 11:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι θα υπάρχει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων στον χώρο μας, όπου και θα μπορεί όποιος θέλει να δώσει δείγμα σάλιου και να εγγραφεί στο δίκτυο δωρητών μυελού των οστών.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και η εβδομαδιαία μας αιμοδοσία, όπως πάντα.

Γίνε ο ήρωας κάποιου!

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία (ο πιο συνήθης καρκίνος στα μικρά παιδιά) και το λέμφωμα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών»!

Οι δηλώσεις μαθημάτων του Διιδρυματικού-Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΜΟΡΙΑΚΗ-ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ» για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://classweb.uoi.gr από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη σωστή υποβολή της δήλωσης. Προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση, ώστε να διαπιστώνεται η έγκυρη υποβολή της δήλωσης στο χρονικό διάστημα που το σύστημα παραμένει ανοικτό, δηλαδή από 16/5/2022 έως και 31/5/2022.

Αφού υποβληθεί η δήλωση, παρακαλούμε να ελέγχεται η κατάσταση δήλωσης, η οποία πρέπει να είναι «Υποβληθείσα» (όχι «Πρόχειρη»).

Οι επί πτυχίω μεταπτυχιακοί φοιτητές στο ίδιο χρονικό διάστημα μπορούν να υποβάλουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων:

Στην πρώτη (2021-2022 ΕΑΡ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάσκονται/εξετάζονται κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, ενώ στη δεύτερη (2021-2022 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΑΡ) τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους χειμερινών εξαμήνων (με την προϋπόθεση να έχουν δηλωθεί στο παρελθόν).

Σημειωτέον ότι οι επί πτυχίω φοιτητές θα πρέπει να δηλώσουν και τη Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία.