Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

 

Οι διαλέξεις του μαθήματος ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ & ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ θα γίνονται  ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ, από 16.00 - 18.00, στην αίθουσα διδασκαλίας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας (είσοδος νεκροτομείου), και αρχίζουν την ΤΡΙΤΗ 11-10-2022.

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στο e-course uoi και να επικοινωνούν για ό,τι σχετικό  με την υπεύθυνη του μαθήματος.

 

Η Υπεύθυνη Διδάσκουσα

Βασιλική Μπούμπα  

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας με έμφαση στην Δικαστική Τοξικολογία

Καλούνται οι φοιτητές/τριες 5ου και άνω έτους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα "Παιδική και Εφηβική Γυναικολογία & Οικογενειακός  Προγραμματισμός" του 5ου έτους (Χειμερινό εξάμηνο) να το δηλώσουν ως την Τετάρτη  5/10/2022 στην παρακάτω φόρμα για να ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα.
Το μάθημα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις ακόλουθες ενότητες

Αντισύλληψη, 

διαταραχές ήβης,

ψυχολογική υγεία και υποστήριξη,

διαταραχές φύλου,

ισότητα φύλων,

μαιευτική στην εφηβεία,

ΗPV στην εφηβεία.

 
Φόρμα δήλωσης: https://forms.gle/hP9U3gbToUGPvj8NA
 
Επισημαίνεται ότι πέρα της δήλωσης ενδιαφέροντος στην παραπάνω φόρμα οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πρέπει να δηλώσουν το μάθημα και στο classweb, σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναμένεται να αναρτηθεί από την Γραμματεία στο προσεχές διάστημα και θα αφορά στις δηλώσεις όλων των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο.
____________________________
Από την υπεύθυνη διδάσκουσα 
Επίκουρη Καθηγήτρια
Αναστασία Βατοπούλου
 
 

 

Ανακοινώνεται ότι η έναρξη διαλέξων του μαθήματος του Α' εξαμήνου "Ιστολογία Ι" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00-14:00, αντί για Πέμπτη 6/10/2022 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Από τη Γραμματεία