Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

 

Οι διαλέξεις των μαθημάτων του πρώτου έτους θα αρχίσουν την Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

 

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ, https://results.it.minedu.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα, καθώς και την αναλυτική βαθμολογία, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι εγγραφές των εισαγομένων στο Τμήμα Ιατρικής θα πραγματοποιηθούν από 04-10-2021 μέχρι και 11-10-2021 και ώρες από 09:00 πμ έως 14:00 (Γραμματεία Ιατρικής, 1ος όροφος, κτίριο Διοίκησης, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων)

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σε αυτή χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή επιτυχίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής μέσα στην παραπάνω προθεσμία τα παρακάτω: 

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Αίτηση εγγραφής (επισυνάπτεται)
  2. Υπογεγραμμένο Έντυπο Επικαιροποίησης Προσωπικών Στοιχείων Φοιτητή (επισυνάπτεται)Εάν οι φοιτητές αποστείλουν τα δικαιολογητικά και δεν προσέλθουν αυτοπροσώπως, στο έντυπο πρέπει να υπάρχει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από Κ.Ε.Π.
  3. Εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο Δήλωση Ενημέρωσης για τον Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (επισυνάπτεται). Εάν οι φοιτητές αποστείλουν τα δικαιολογητικά και δεν προσέλθουν αυτοπροσώπως, στο έντυπο πρέπει να υπάρχει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από Κ.Ε.Π
  4. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλο Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας (επισυνάπτεται). Εάν οι φοιτητές αποστείλουν τα δικαιολογητικά και δεν προσέλθουν αυτοπροσώπως, στο έντυπο πρέπει να υπάρχει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από Κ.Ε.Π
  5. Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία σε μικρό μέγεθος
  6. Φωτοτυπία ταυτότητας (δύο όψεις) ή διαβατηρίου
  7. Όλα τα λοιπά δικαιολογητικά που απαιτούνταν να διαθέτουν οι υποψήφιοι κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου (σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες)

 

 

Οι διαλέξεις του μαθήματος επιλογής "Νευροδιαβιβαστές & Συμπεριφορά" του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών που προσφέρεται σε όλα τα Τμήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας θα αρχίσουν την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα και όσα ορίζει ο νόμος.
Ενημερώνονται όλοι οι φοιτητές που επιθυμούν να δηλώσουν το μάθημα ότι θα πρέπει να έχουν ενεργή εγγραφή στο e-course του μαθήματος, διότι από εδώ και πέρα όλες οι σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται εκεί.
 
Καλή ακαδημαική χρονιά!
 
Η διδάσκουσα
Αικατερίνη Ψαρροπούλου
Καθηγήτρια
 

 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιλεγόμενο μάθημα με τίτλο «Θεραπεία Πόνου» Θ´ εξαμήνου, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/kkh1KqEzk5gwqgG89

Το μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του 5ου και 6ου έτους καθώς και οι επί πτυχίω φοιτητές.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00-19.00.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Κέντρου Ιατρικής Προσομοίωσης της Αναισθησιολογικής Κλινικής στο Κτίριο της Παλαιάς Βιβλιοθήκης Ιατρικής Σχολής (2ο κτίριο - ισόγειο) και στην Κλινική Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας ΠΓΝΙ.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στο αντίστοιχο μάθημα στο e-course.