Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν γραπτώς εξ αποστάσεως μέσω Microsoft Teams. Η εξέταση του μαθήματος της Βιοχημείας ΙΙ θα περιέχει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και θα είναι διάρκειας 50 λεπτών της ώρας. Κάθε ερώτηση θα έχει μόνο μία σωστή επιλογή απάντησης. Θα υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση (μείον 0,25) για κάθε λάθος απάντηση, θετική βαθμολόγηση (συν 1) για κάθε σωστή απάντηση, και η επιλογή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ η οποία δεν βαθμολογείται ούτε θετικά ούτε αρνητικά (0 βαθμοί).    

Βάσει του προγράμματος της εξεταστικής, η εξέταση της Βιοχημείας ΙΙ είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή, 10.09.2021, ώρα 12.00 μεσημέρι. Η σύνδεση για την πιστοποίηση θα πρέπει να γίνει από τις 11.40.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεών σας, θα σας στείλουμε αναλυτικές οδηγίες.     

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες προτίθενται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος Βιοχημεία ΙΙ (10.09.2021) θα πρέπει να το δηλώσουν στον εξής σύνδεσμο: https://forms.gle/hgu3jeJSCoaQ5QVC8

Όλες οι δηλώσεις σας θα πρέπει να γίνουν μέχρι και την Τετάρτη, 08.09.2021. Μετά την συμπλήρωση της ημερομηνίας αυτής δεν θα δεχθούμε άλλες δηλώσεις.

 

Ευστάθιος Φριλίγγος

Υπεύθυνος του μαθήματος

Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας
 

 

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν γραπτώς εξ αποστάσεως μέσω Microsoft Teams. Η εξέταση του μαθήματος της Βιοχημείας Ι θα περιέχει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και θα είναι διάρκειας 50 λεπτών της ώρας. Κάθε ερώτηση θα έχει μόνο μία σωστή επιλογή απάντησης. Θα υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση (μείον 0,25) για κάθε λάθος απάντηση, θετική βαθμολόγηση (συν 1) για κάθε σωστή απάντηση, και η επιλογή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ η οποία δεν βαθμολογείται ούτε θετικά ούτε αρνητικά (0 βαθμοί).    

Βάσει του προγράμματος της εξεταστικής, η εξέταση της Βιοχημείας Ι είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή, 24.09.2021, ώρα 12.00 το μεσημέρι. Η σύνδεση για την πιστοποίηση θα πρέπει να γίνει από τις 11.40.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεών σας, θα σας στείλουμε αναλυτικές οδηγίες.     

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες προτίθενται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος Βιοχημεία Ι (24.09.2021) θα πρέπει να το δηλώσουν στον εξής σύνδεσμο: https://forms.gle/8nkhRUXgE5rEwk9f9

Όλες οι δηλώσεις σας θα πρέπει να γίνουν μέχρι και την Τετάρτη, 22.09.2021. Μετά την συμπλήρωση της ημερομηνίας αυτής δεν θα δεχθούμε άλλες δηλώσεις.

 

Ευστάθιος Φριλίγγος

Υπεύθυνος του μαθήματος

Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας
 
 

 

Οι εξετάσεις του μαθήματος "ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ" θα διεξαχθούν στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, δια ζώσης με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις προϋποθέτει την κατοχή: α) είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, β) είτε πιστοποιητικού νόσησης, γ) είτε
βεβαίωσης διενέργειας αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), δ) είτε βεβαίωσης διενέργειας rapid test, ε) είτε βεβαίωσης διενέργειας μοριακού ελέγχου PCR.

Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση μάσκας. Θα γίνει καθαρισμός των αιθουσών, θα υπάρχουν αντισηπτικά και θα τηρηθούν οι αποστάσεις.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 22-9-2021 στην παρακάτω φόρμα
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaZYtBGTkpTrBZElYuSsiQT_AUa7h4_ybq9fmxMBrGx8YajA/viewform?usp=pp_url

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο e-mail: evrazit@uoi.gr