Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021

 

 

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Αναπληρωτή Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Τμήματός μας, Στυλιανού Κούτσια, σήμερα 9 Απριλίου 2021. Ο Στυλιανός Κούτσιας γεννήθηκε στα Τρίκαλα, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικεύθηκε στην Αγγειοχειρουργική στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη  και στο Νοσοκομείο Blackburn της Μεγάλης Βρετανίας.

Το 2018 διορίστηκε Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μετά από χρόνια θητείας και προσφοράς στην πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Στο μικρό διάστημα από τον ερχομό του στην πόλη των Ιωαννίνων κατάφερε με ενθουσιασμό και ζήλο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αγγειοχειρουργικών περιστατικών της περιοχής μας. Επίσης, με επιμονή και μεθοδικότητα συνέβαλε καθοριστικά στην ίδρυση πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ).

Υπήρξε αγαπητός δάσκαλος, γιατρός και συνάδελφος και η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο Τμήμα μας και στο ΠΓΝΙ, όσο και στην τοπική κοινωνία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.