Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Σημαντικές ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

 

Οι διαλέξεις του κατ’ επιλογήν μαθήματος "Βασική και προχωρημένη αντιμετώπιση τραύματος" θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 15:00 – 17:00, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας MS Teams. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το κατ’ επιλογήν μάθημα "Βασική και προχωρημένη αντιμετώπιση τραύματος" να το δηλώσουν έως 5 Μαρτίου 2021 στην παρακάτω φόρμα.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeL_FUYQn4ojpIVVh-10BRlcOOrb4M3fW0EoezfjyS3MAhAig/viewform?usp=pp_url

 

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

 

Κων/νος Βλάχος

Αν. Καθηγητής Χειρουργικής

 

Τα διαδικτυακά μαθήματα του επιλεγόμενου μαθήματος ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ ξεκινούν την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 15:00-17:00 μέσω της πλατφόρμας MS Teams.  Για δηλώσεις συμμετοχής δηλώστε στο  https://forms.gle/8rSgUQMJwCnoTxJf7

Ο μέγιστος αριθμός φοιτητών που θα παρακολουθήσει το μάθημα είναι 50 άτομα και θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.

Οι διαλέξεις του κατ’ επιλογήν μαθήματος "Ψυχοσωματική Ιατρική" θα ξεκινήσουν στις 5 Μαρτίου 2021 και θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή 16.00-18.00 διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Teams, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται παρακολουθήσουν το κατ’ επιλογήν μάθημα της Ψυχοσωματικής Ιατρικής να το δηλώσουν στην Γραμματεία της Ψυχιατρικής (mzigouri@uoi.gr) άμεσα, καθώς ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων περιορίζεται στους τριάντα (30) φοιτητές.

 

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Θωμάς Υφαντής

Καθηγητής Ψυχιατρικής

 

Στο εαρινό εξάμηνο προσφέρεται για δεύτερη χρονιά  το μάθημα επιλογής «Ανθρωπιστικά Θέματα στην  Ιατρική Εκπαίδευση» που έχει ενταχθεί στο 4ο εξάμηνο σπουδών (για φοιτητές/τριες από το 2ο έτος και μεγαλύτερων ετών). 

Στόχος του μαθήματος είναι η απόκτηση ευρύτερης αντίληψης του ιατρικού λειτουργήματος, μέσω της έκθεσης σε ανθρωποκεντρικές ματιές και της αποκάλυψης άλλων προοπτικών της υγείας, της ασθένειας, του στίγματος, του φυσιολογικού και του παθολογικού.

Το περίγραμμα του μαθήματος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιατρικής.

 

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαρτίου, ώρα 14.00-16.00 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MSTeams. Όσοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες ενδιαφέρονται να το παρακαλουθήσουν να μας ενημερωσουν με e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου msyrrou@uoi.gr.

Καλή αρχή!

 

Οι υπεύθυνες διδάσκουσες

Άννα Μπατιστάτου, Καθηγήτρια

Μαρίκα Σύρρου, Καθηγήτρια

 

 

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές-φοιτήτριες ενδιαφέρονται για το μάθημα επιλογής Δ΄εξαμήνου "Από το γονιδίωμα στην εξέλιξηνα το δηλώσουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας biochem@uoi.grμέχρι την επόμενη Πέμπτη, 11.03.2021. 

 

Από το Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας

Ευστάθιος Φριλίγγος 

Καθηγητής Βιολογικής Χημείας

 

Αγαπητοί φοιτητές,

οι διαδικτυακές διαλέξεις του μαθήματος "Βιοχημεία Ι" θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 02.03.2021, 12-2 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams, με κωδικό ομάδας pqartao. Έχει αναρτηθεί αναλυτικό πρόγραμμα στο ecourse. Οι ημέρες και ώρες παραδόσεων ισχύουν όπως στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Ανακοινώσεις για τις ακριβείς ημερομηνίες και τον τρόπο διεξαγωγής των εργαστηριακών ασκήσεων θα αναρτώνται εν ευθέτω χρόνω, επίσης μέσω του ecourse.

 

Από το Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας

Ευστάθιος Φριλίγγος 

Καθηγητής Βιολογικής Χημείας

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιλογήν μάθημα του Ι’ εξαμήνου «Λευχαιμίες» (κωδικός μαθήματος ΙΑΕ905) να το δηλώσουν στο classweb αλλά και στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι 28/2/2021

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetgRV-tiAjHiT1LXmZZzgrr14L9oJxZhurbHVJ-rudATYBPA/viewform?usp=sf_link

 

Η εναρκτήρια συνάντηση για να καθοριστούν οι ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά την Τρίτη 2/3/2021 μέσω MS Teams. Ο κωδικός θα σταλεί με email σε όσους δηλώσουν το μάθημα.

Η Υπεύθυνη Διδάσκουσα

Ελευθερία Χατζημιχαήλ

Επίκουρη Καθηγήτρια Αιματολογίας