Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Σημαντικές ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

 

Ανακοινώνουμε ότι η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Γ. Μυλωνάς" (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ  Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 61910 (ΦΕΚ 4674/Β/8-10-2021).

Παρακαλούνται οι τελειόφοιτοι να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (κτίριο Διοίκησης) από τις 09:00 έως τις 09:30 την ίδια ημέρα για την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.

 

Επισημαίνουμε ότι για κάθε τελειόφοιτο που θα λάβει μέρος στην τελετή ορκωμοσίας επιτρέπεται η προσέλευση στην αίθουσα έως ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.

  • Η είσοδος στην αίθουσα τελετών πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού (μετά τη συμπλήρωση 14 ημερών από τη δεύτερη δόση ή τη μοναδική δόση), είτε πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν, είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με την μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 έως 72 ώρες ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) έως 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής. Κατ' εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας 4 έως 11 ετών, κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου έως 24 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.
  • Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που επιθυμούν να επιλέξουν ή έχουν επιλέξει το μάθημα Βιοϊατρική Τεχνολογία Α΄εξαμήνου, ότι η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πμ στο ισόγειο του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής.

 
Ιωάννης Λεοντίου
Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής
 

 

Ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί υποδοχή των πρωτοετών και δευτεροετών φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής ως εξής:

 

Υποδοχή Πρωτοετών Φοιτητών την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα 2 του πρώτου έτους.

Υποδοχή Δευτεροετών Φοιτητών την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στην αίθουσα 3.