Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Σημαντικές ανακοινώσεις

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής κ. Γεώργιος Δ. Καψάλης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή αναγόρευσης του κ. Olivier STERKERS, Καθηγητή Ωτορινολαρυγγολογίας της Ιατρικής Σχολής Pierre et Marie Curie του Πανεπιστημίου Paris Diderot-Paris 6 σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), βάση του οποίου Τμήμα Ιατρικής διαθέτει επιστημονικό δυναμικό για το εκπαιδευτικό έργο του “Ευρωπαϊκού Προγράμματος Περιφερειακού Σεμιναρίου Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης στην Ακτινοπροστασία και την Ασφαλή Χρήση των Πηγών Ακτινοβολίας” του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), οργανισμού που υπάγεται στον ΟΗΕ.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τo Βραβείο Καλύτερης Αναρτημένης Ανακοίνωσης απέσπασε στο πλαίσιο του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη 25-28 Ιουνίου 2015, η ανακοίνωση με τίτλο «Η θεραπεία του βασικοκυτταρικού καρκινώματος με ανοσοκρυοχειρουργική προκαλεί συστηματικές μεταβολές στους υποπληθυσμούς των λεμφοκυττάρων στο αίμα» της Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Μονάδα Μοριακής Βιολογίας του Αιματολογικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και τα Εργαστήρια Φαρμακολογίας και Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων [Α. Γκανιάτσα, Γ. Γαϊτάνης, Α. Καραμούτσιος, Γ. Βαρθολομάτος, Π. Παππάς, Σ. Λεβειδιώτου, Ι.Δ. Μπασούκας].
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Από την Πρυτανεία

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατατάσσεται στην 1η θέση μεταξύ των Ιατρικών Σχολών των Ελληνικών Πανεπιστημίων, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Πανεπιστημίου Leiden της Ολλανδίας. Η αξιολόγηση Leiden 2014 εκτιμά την επιστημονική απόδοση 750 μεγάλων πανεπιστημίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας αυστηρή μεθοδολογία με πολλαπλούς βιβλιομετρικούς δείκτες, η αξιολόγηση έχει σκοπό να παρέχει έγκυρες εκτιμήσεις της επιστημονικής απήχησης των πανεπιστημίων διεθνώς (http://www.leidenranking.com/ranking/2014).
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχαίρει όλα τα μέλη ΔΕΠ, τους ερευνητές, τους μεταπτυχιακούς σπουδαστές, τους προπτυχιακούς φοιτητές και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό για τη συνεισφορά τους σε αυτό το ιδιαιτέρως τιμητικό αποτέλεσμα για το Πανεπιστήμιό μας και υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την επίδοση των ερευνητικών και διδακτικών μας επιτευγμάτων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.


Από την Πρυτανεία

Σελίδα 2 από 2