Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Υποτροφίες - Κληροδοτήματα

 

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει υποτροφίες στο πλαίσιο των διμερών μορφωτικών συμφωνιών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 για έλληνες υπηκόους στην Τσεχία και στη Ρουμανία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το 45ο Τακτικό Πρόγραμμα Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 του Ιδρύματός Μποδοσάκη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον σύνδεσμο: http://bodossaki.gr/paratinete-i-prothesmia-ypovolis-etiseon-gia-to-45o-taktiko-programma-ypotrofion-akad-etous-2017-2018/ .

 

 

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει υποτροφίες χωρών της αλλοδαπής σε Έλληνες υπηκόους, στο πλαίσιο διμερών μορφωτικών συμφωνιών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018:

α) για Θερινά σεμινάρια γλώσσας και πολιτισμού για το θέρος του 2017.

β)  για Προπτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο συνημμένο έγγραφο.

 

 

Ανακοινώνεται η χορήγηση βραβείων ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 του κληροδοτήματος Γεωργίου Ν. Χαζίρη για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016 σε αριστούχους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Ελληνικών Πανεπιστημίων καταγόμενους από το νομό Χανίων. Η ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών λήγει στις 31-10-2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά ανοίξτε την συνημμένη πρόσκληση του Χαζίρειου Ιδρύματος.

Το ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει κύκλο υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν το πρόγραμμα υποτροφιών στο συνημμένο αρχείο

 

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη προκηρύσσει βραβεία για διακεκριμένους νέους επιστήμονες για το έτος 2017.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη συνημμένη προκήρυξη.

 

Από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών ανακοινώνεται συνημμένη προκήρυξη του πανεπιστημίου του Milano η οποία αφορά σε διαγωνισμό για την ανάθεση μίας Medical Retina Fellowship.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υποτροφίας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο για τους υποψηφίους που έχουν ήδη στην κατοχή τους την ιατρική ειδικότητα στην οφθαλμολογία.

 

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές και μεταδιδακτορική έρευνα στη Γαλλία.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται υποτροφίες για Έλληνες επιστήμονες και ερευνητές σε ανώτατα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της Εσθονίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο

 

 

Ανακοινώνεται υποτροφία για φοιτητές Ιατρικής του Κληροδοτήματος "Ελένης Τσακίρογλου". Οι σχετικές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά α πρέπει να υποβληθούν έως 31-3-2016 στην Εστία Νέας Σμύρνης (Κων/νου Παλαιολόγου 1, τκ 17121, Νέα Σμύρνη) είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.