Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Υποτροφίες - Κληροδοτήματα

 

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ανακοινώνει την επαναπροκήρυξη μίας υποτροφίας για διδακτορική έρευνα στο εξωτερικό σε αριστεύσαντες/αριστεύσασες πτυχιούχους Ιατρικών Σχολών (κληροδότημα Λ. Νικολαΐδης) και την επαναπροκήρυξη τριών υποτροφιών για διδακτορική έρευνα, καθώς και μεταδιδακτορική έρευνα εξ' ολοκλήρου στο εξωτερικό στον Τομέα της Ψυχιατρικής (κληροδότημα Μ. Ζαούση).

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τις προθεσμίες υποβολής αίτησης θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η προκήρυξη επιλογής υποτρόφων, χωρίς διαγωνισμό, για σπουδές δεύτερου κύκλου (μεταπτυχιακές) και τρίτου κύκλου (διδακτορικές) από τα έσοδα του κληροδοτήματος ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες υποβολής αίτησης υπάρχουν στο συνημμένο αρχείο της σχετικής προκήρυξης.

 

 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη υποτροφιών από το Ταμείο Αρωγής απόρων Μεσσήνιων φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

 

 

 

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υπουτροφιών (ΙΚΥ) ανακοινώνονται τρεις (3) υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό από τα έσοδα του κληροδοτήματος "Κλεάρχου Τσουρίδη".

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υπουτροφιών ανακοινώνονται έξι (6) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, καθώς και μεταδιδακτορική έρευνα, στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοινώνεται η προκήρυξη για το πρόγραμμα χορήγησης βραβείων σε ομάδες φοιτητών που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία και την προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

 

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για χρηματικά βραβεία που χορηγηεί η Εστία Ναυτικών.

 

 

Το Χαζίρειο Πολιτιστικό Κέντρο βραβεύει φοιτητές Ιατρικών Σχολών. Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Το ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας ανακοινώνεται προκήρυξη υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο.