Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για το κατ’ επιλογήν μάθημα της ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  να το δηλώσουν στην ακόλουθη φόρμα:
 
 
O υπεύθυνος του μαθήματος
Αντώνιος Βλάχος,
Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδοκαρδιολογίας
 
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
 
 

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που ενδιαφέρονται για το μάθημα επιλογής «Ανθρωπιστικά Θέματα στην  Ιατρική Εκπαίδευση» που έχει ενταχθεί στο 4ο εξάμηνο σπουδών (για φοιτητές/τριες από το 2ο έτος και μεγαλύτερων ετών) να προσέλθουν την Τετάρτη 23/2, ώρα 14.00 στην αίθουσα διδασκαλίας του 2ου έτους. Η παρουσία των ενδιαφερόμενων είναι απαραίτητη σε αυτήν την πρώτη συνάντηση, καθώς υπάρχει περιορισμός διαθέσιμων θέσεων.

 

Το μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 14.00-15.30.

 

Στόχος του μαθήματος είναι η απόκτηση ευρύτερης αντίληψης του ιατρικού λειτουργήματος, μέσω της έκθεσης σε ανθρωποκεντρικές ματιές και της αποκάλυψης άλλων προοπτικών της υγείας, της ασθένειας, του στίγματος, του φυσιολογικού και του παθολογικού.

Το περίγραμμα του μαθήματος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιατρικής.

 

Οι υπεύθυνες του μαθήματος

Άννα Μπατιστάτου, Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομίας

Μαρίκα Σύρρου, Καθηγήτρια Γενικής Βιολογίας - Ιατρικής Γενετικής

 

 

Λόγω της αργίας της 21ης Φεβρουαρίου (επέτειος απελευθέρωσης των Ιωαννίνων), η διδασκαλία των μαθημάτων του Β’ έτους: (α) «Ιστολογία ΙΙ» και (β) «Εμβρυολογία ΙΙ», για το Εαρινό Εξάμηνο του 2022, θα αρχίσει την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ., στην μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας του Β’ έτους.

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές, για την παρουσία τους, που θεωρείται απαραίτητη, για την ενημέρωση τους σχετικά με τους τρόπους διδασκαλίας (εργαστηριακής και από καθ’ έδρας) και εξέτασης των μαθημάτων αυτών.

 

Ο υπεύθυνος διδάσκων

Στέφανος Α. Καλαμίδας

Επίκουρος Καθηγητής

Ανατομίας-Ιστολογίας-Εμβρυολογίας

 

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το επιλεγόμενο μάθημα  "Επιλεγμένα θέματα Ανατομίας–Ιστολογίας-Εμβρυολογίας" παρακαλούνται να αποστείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην διεύθυνση kn.pan@yahoo.com από την Δευτέρα 21-2-2022 μέχρι την Παρασκευή 4-3-2022.

Εναλλακτικά, έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην διεύθυνση pkanavar@uoi.gr

Αναλυτικές πληροφορίες  για την ύλη και το περιεχόμενο του μαθήματος είναι αναρτημένες στο  e-course του μαθήματος.

 

Η ενημέρωση και η πρώτη διάλεξη του μαθήματος θα γίνει την Παρασκευή 25-2-2022 στην αίθουσα Προπλασμάτων του Εργαστηρίου Ανατομίας και ώρα  16:00.

Τηλέφωνο για επιπλέον πληροφορίες 6937005903.

 

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΑΒΑΡΟΣ

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για το κατ’ επιλογήν μάθημα της Ψυχοσωματικής Ιατρικής να το δηλώσουν στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα άμεσα, καθώς ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων περιορίζεται στους είκοσι (20) φοιτητές. 

 https://forms.gle/abUa7Nt31Y14XVYr9

Οι φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας δηλώνουν το μάθημα στη γραμματεία του Τμήματός τους και όχι στην παραπάνω φόρμα. 

Το μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή 16.00-18.00. Αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Θωμάς Υφαντής

Καθηγητής Ψυχιατρικής

Υπεύθυνος του μαθήματος

 

Η προφορική εξέταση του μαθήματος  «Ιατρική Ψυχολογία» θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα εξεταστικής Φεβρουαρίου 2021- 2022 του Τμήματος Ιατρικής,  την  Πέμπτη  17 Φεβρουαρίου  2022 και ώρα 17.00 μ.μ. στην αίθουσα «Άρης Λιάκος» (γραφεία Ψυχιατρικής, κτίρια Ιατρικής, αρ. κτιρίου 20). 

Μπορούν να συμμετάσχουν στην εξέταση του μαθήματος μόνο όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει το μάθημα στο classweb.

 

Πέτρος Πετρίκης

Αναπληρωτής  Καθηγητής Ψυχιατρικής 

Υπεύθυνος του μαθήματος

 

 

Το μάθημα "Γερμανικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς" θα εξεταστεί την Τετάρτη 09.02.2022 και ώρα 14.30 στην αίθουσα 223 του Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Κεντρική Βιβλιοθήκη
 
 
Η διδάσκουσα
Ιωάννα Κατερίνη
 

 

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο "Μεταπτυχιακές Σπουδές & Υποτροφίες στο εξωτερικό", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2022.

 

Μετά από συννενόηση με την επιτροπή σπουδών, οι εξετάσεις του μαθήματος Βιολογία ΙΙ θα γίνουν την Παρασκευή 25/2/22 και ώρα 14.00.
Απαιτούμενο είναι η δήλωση συμμετοχών με email στο biology@uoi.gr (οχι στο δικό μου email!!) μέχρι τις 23/2/2.

 

από το Εργαστήριο Βιολογίας

Π. Κούκλης

Επίκουρος Καθηγητής

 

Η δήλωση ενδιαφέροντος για την εξέταση στο μάθημα Κλινικής Χημείας (16/2/2022, 15.00 μμ) ΜΟΝΟ για τους επί πτυχίω, γίνεται μέχρι 11/2/2022, στον σύνδεσμο πού ακολουθεί:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KqW-CNNaJ0aVSV_zplZ2vuas8stsvEJAmJYlhjglNgFUOUczSzhDRkdKUDQxNTVTSEM1T0VON1VBMS4u