Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Σημαντικές ανακοινώσεις

Ανακοινώνονται οι επιτυχόντες των κατατακτηρίων εξετάσεων του Τμήματος Ιατρικής ακαδημαϊκού έτους 2022-23 με σειρά επιτυχίας:

1

   ΒΑΡΖΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

2

   ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3

   ΛΑΖΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

4

   ΣΤΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

5

   ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

6

   ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7

   ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

8

   ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

9

   ΣΚΕΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

10

   ΚΕΛΑΪΔΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

11

   ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

12

   ΜΠΕΤΖΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

13

   ΤΡΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

14

   ΔΕΛΛΗ ΕΛΕΝΗ

15

   ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

16

   ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΛΟΥΪΖΑ

 

Επισημαίνεται ότι θα ακολουθήσει αύριο νέα ανακοίνωση με τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων εγγραφής.

 

 

Ξεκίνησε την Δευτέρα 16/01/2023 η υποβολή αιτήσεων για την Πρακτική Άσκηση που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023. 

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το διαθέσιμο χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/31ntXAB

 

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. 

Επισημαίνεται ότι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων γίνεται αποκλειστικά στο students@gpa.uoi.gr

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

 

Καλούνται οι φοιτητές που δικαιούνται και επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα ή και στο εργαστήριο της Ιστολογίας ΙΙ (ή της Ιστολογίας ΙΙ - Εμβρυολογίας ΙΙ) ή στο μάθημα της Εμβρυολογίας ΙΙ, στην επερχόμενη εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου 2023, να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στο e-course της Ιστολογίας ΙΙ, μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

 

Από το Εργαστήριο

 

 

Ο Τομέας Υγείας του Παιδιού ανακοινώνει στην ιστοσελίδα:
το πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2023 των μαθημάτων του:
  • ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
  • ΕΦΗΒΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
  • ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
όπου υπάρχουν σύνδεσμοι για δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις.
 

 

Η εξέταση του μαθήματος "Γερμανικά για ΑκαδημαΪκούς Σκοπούς" (Επιλογή) θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα 222 του Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Κεντρική Βιβλιοθήκη.
 
Για τους φοιτητές επί πτυχίω η εξέταση του μαθήματος "Γερμανικά για Ιατρικούς Σκοπούς" (Υποχρεωτικό) θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα 222 του Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Κεντρική Βιβλιοθήκη.
 
Η διδάσκουσα
Ιωάννα Κατερίνη
 

Ανακοινώνεται αλλαγή της ώρας εξέτασης του επιλεγόμενου μαθήματος "Ασκήσεις διαφορικής διαγνωστικής στην Παθολογία" του 5ου έτους (Θ' εξαμήνου).
Το μάθημα θα εξεταστεί την Παρασκευή 3.2.2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι αντί 17.00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Ο Υπεύθυνος Διδάσκων του μαθήματος
Χαράλαμπος Μηλιώνης
Καθηγητής Παθολογίας
 

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και το Τμήμα ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Στις 16 και στις 19 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές των Τμημάτων του Π.Ι. Οι Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης και μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, καθώς και τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών. Επίσης, στις εκδηλώσεις θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων, προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (Ενότητα: «Νέα») στη διεύθυνση: https://bit.ly/3GPgCpO

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης: http://gpa.uoi.gr/.

 

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές: students@gpa.uoi.gr

 

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξεταστικής Φεβρουαρίου 2023 (στο συνημμένο αρχείο).

Καλή Χρονιά με υγεία!

 

 

 

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Κατά το διάστημα από 21 Δεκεμβρίου 2022 - 28 Ιανουαρίου 2023 θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στο online ερωτηματολόγιο, το οποίο έχει στόχο να μελετήσει την ποιότητα του κάθε μαθήματος. Στο ερωτηματολόγιο μπορείτε να απαντήσετε οποιαδήποτε στιγμή από το κινητό ή τον Η/Υ σας. Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα κατά τη συμπλήρωσή του από το κινητό σας,   προσπαθήστε από Η/Υ.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στο σύνδεσμο https://classweb.uoi.gr στον οποίο έχετε πρόσβαση εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια επιλέγετε το μενού «Αξιολόγηση» το οποίο σας παραπέμπει στα διαθέσιμα προς αξιολόγηση μαθήματά σας.

Το ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της συνεχούς αξιολόγησης για τη Διασφάλιση Ποιότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να λάβουμε τις απαντήσεις σας.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να απαντηθεί. Η συμμετοχή και ανατροφοδότηση από όλους σας είναι απαραίτητη ώστε να γίνουν βελτιώσεις όπου χρειάζεται.

 

Από τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

 

Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η αιμοδοσία είναι μία πράξη βοήθειας προς τον συνάνθρωπο για την κάλυψη είτε έκτακτων είτε προγραμματισμένων αναγκών και επιτυγχάνεται δίνοντας, μόνο, λίγο από τον χρόνο σου!

Διαρκεί 10 μόλις λεπτά και ο όγκος αίματος που δωρίζεται αναπληρώνεται πολύ σύντομα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η μία μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει έως και 3 διαφορετικούς ανθρώπους πράγμα που δείχνει τον σημαντικό αντίκτυπο της αιμοδοσίας.

Αυτή την εβδομάδα η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας (Φ.Ο.Ε.Α.), σε συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία της πόλης, διοργανώνει δύο εθελοντικές αιμοδοσίες:

Παρασκευή 2/12  –  Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας (Πανεπιστημιούπολη Α’ Ιωαννίνων – απέναντι από τη Βιβλιοθήκη)
Από 11:00 έως 14:00 με τη βοήθεια του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» και σε συνεργασία με την «Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών».

Σάββατο 3/12  –  Αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» στα Παλαιά Σφαγεία (Πολιτιστικός Πολυχώρος –  Μετσόβου και Ακτής Μιαούλη – Ιωάννινα). 

Από 10:00 έως 14:00 με τη βοήθεια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.).

  

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών» και να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

6980602709 (Δανάη Ψαρρά)

e-mail: foeanews@gmail.com

Facebook: Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Instagram: f.o.e.a_uoi

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την πολύτιμη βοήθεια σας.

 Με εκτίμηση,

Τα παιδιά της Φ.Ο.Ε.Α.