Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Σημαντικές ανακοινώσεις

 

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 (Σεπτέμβριος 2020).

Για τον τρόπο εξέτασης (με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως) θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στο e-course κάθε μαθήματος ή στην  ιστοσελίδα του Τμήματος ή θα δοθούν πληροφορίες από τις γραμματείες των εδρών.

 

Ευχόμαστε σε όλους τους φοιτητές μας καλή ξεκούραση, καλό διάβασμα και πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ!

 

Καλό καλοκαίρι!

 

 

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει ημερομηνία και ώρα που θα δεχθεί αιτήσεις εγγραφής στις λίστες αναμονής ιατρικών ειδικοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

ΕΠΕΙΓΟΝ: Παρακαλούνται οι 6ετείς φοιτητές με αριθμό μητρώο 5808, 5620, 5635, 5815, 5775, 5664, 5818, 582, 5754 (και ΜΟΝΟ αυτοί) να αποστείλουν ΑΜΕΣΑ εναλλακτικό εμαίλ, ειδάλλως αύριο δεν θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις περάτωσης, διότι έχει καταργηθεί το πανεπιστημιακό τους εμαίλ.

 

 

ΕΠΕΙΓΟΝ

Παρακαλούνται οι τελειόφοιτοι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία στις 5 Αυγούστου 2020, και έχουν δηλώσει το πανεπιστημιακό τους εμαίλ, ως εμαίλ επικοινωνίας και αποστολής της βεβαίωσης περάτωσης, ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ μία εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διότι μετά την ανακήρυξη των πτυχιούχων το σύστημα καταργεί το πανεπιστημιακό εμαίλ.

Παρακαλώ το εμαίλ να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση mkapitop@uoi.gr

 

Επισημαίνουμε ότι για τη συμμετοχή στην ηλεκτρονική ορκωμοσία τα παραπάνω δεν δημιουργούν πρόβλημα, καθώς η σύνδεση γίνεται χωρίς εμαίλ. Αν ζητηθεί κατά τη διαδικασία σύνδεσης, παρακαλούνται οι φοιτητές να προσθέσουν κάποιο εναλλακτικό εμαίλ και όχι το πανεπιστημιακό.

 

 

 

 

 

 

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Ιατρικής.

Οι βεβαιώσεις περάτωσης θα αποσταλούν την ίδια ημέρα (5 Αυγούστου) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της τελετής, για την παραλαβή των πτυχίων και για τις οδηγίες σύνδεσης έχουν αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των τελειόφοιτων.

 

 

 

Ανακοινώνεται ότι μετά από εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία την Παρασκευή 24-7-2020, αναδείχθηκαν οι Διευθυντές των επτά Τομέων του Τμήματος Ιατρικής για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2020-2021), ως εξής:

 

Λειτουργικός-Κλινικοεργαστηριακός Τομέας: Καθηγητής κ. Ευστάθιος Φριλίγγος

Μορφολογικός-Κλινικοεργαστηριακός Τομέας: Καθηγητής κ. Δημήτριος Εμφιετζόγλου

Παθολογικός Τομέας: Καθηγητής κ. Λάμπρος Μιχάλης

Τομέας Κοινωνικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Ευαγγελία Ντζάνη

Τομέας Νευρικού Συστήματος και Αισθητηρίων: Καθηγητής κ. Ιωάννης Καστανιουδάκης

Τομέας Υγείας του Παιδιού: Καθηγητής κ. Βασίλειος Γιάπρος

Χειρουργικός Τομέας: Καθηγητής κ. Θεόδωρος Στέφος

 

 

Στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 23 Ιουλίου 2020, για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, Πρόεδρος εκλέγεται η Καθηγήτρια κ. Άννα Μπατιστάτου και Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Καθηγητής κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης, διετή θητεία από 1-9-2020 έως 31-8-2022.

 

 

Ανακοινώνεται ότι αιτήσεις για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ. "Βασικές Βιοϊατρικές Επιστήμες" στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα υποβάλλονται από την Τρίτη 21/7/2020 και ώρα 10.00 πμ έως και την Πέμπτη 17/9/2020 και ώρα 23:59 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον σύνδεσμο:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7kdDHrVFn8kaEWf_MFe3-rUaEwT7jX7_z8DxB9O_TaJt_Og/viewform?usp=sf_link 

Επισημαίνουμε ότι η φόρμα θα ανοίξει την Τρίτη 21/7/2020 και ώρα 10.00 πμ. και οι ενδιαφερόμενοι για να  έχουν πρόσβαση σε αυτή θα πρέπει να έχουν ή να δημιουργήσουν λογαριασμό Google (υπάρχουν σχετικές οδηγίες στο συνημμένο αρχείο).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ. "Βασικές Βιοϊατρικές Επιστήμες"  έχουν κάτοχοι τίτλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή κάτοχοι τίτλου, αναγνωρισμένου ως ισότιμου, της αλλοδαπής. Οι κάτοχοι πτυχίων της αλλοδαπής υποχρεούνται να προσκομίσουν βεβαίωση από τον ΔΟΑΤΑΠ αντιστοιχίας/ισοτιμίας με ελληνικά ΑΕΙ. 

Η αίτηση συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά όπως φαίνονται παρακάτω.

Σημειώνεται ότι αιτήσεις χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν γίνονται δεκτές.

   

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ του ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν  και να υπογράψουν την αίτηση εκπόνησης και στη συνέχεια να συγκεντρώσουν τα παρακάτω έγγραφα:

1) Αίτηση εκπόνησης

2) Αντίγραφο πτυχίου

2α) Πιστοποίηση ΔΟΑΤΑΠ για πτυχία αλλοδαπής

3) Αντίγραφο Αναλυτικής Βαθμολογίας ΠΠΣ 

4) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

5) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας (και τις δύο όψεις)

6) Τίτλος πιστοποίησης γλωσσομάθειας (εάν υπάρχει)

7) Συστατικές επιστολές (εάν υπάρχουν)

 

H αίτηση και όλα τα υπόλοιπα έγγραφα πρέπει να σκαναριστούν σε ΕΝΑ ενιαίο αρχείο  PDF με την ανωτέρω σειρά ασπρόμαυρα, με ανάλυση όχι παραπάνω από 150dpi. Εναλλακτικά τα έγγραφα μπορούν να φωτογραφηθούν (με ανάλυση ΟΧΙ παραπάνω από 3 mega pixels).  Το ενιαίο αρχείο θα μεταφορτωθεί στην φόρμα πατώντας το αντίστοιχο κουμπί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το όνομα του αρχείου θα είναι το επώνυμο και το όνομα του/της αιτούντα/αιτούσας, π.χ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.pdf

Τέλος, πρέπει να γίνει ΥΠΟΒΟΛΗ (submit), πατώντας το σχετικό κουμπί.

Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά: 26510 07521 (ώρες 11:00 πμ έως 13:00).

Πληροφορίες για τεχνική βοήθεια:gianstam@uoi.gr 

 

Από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή εκλογών Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνεται η ανακήρυξη υποψηφίων για τις θέσεις του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων:

 

 

 

 

Σήμερα, Παρασκευη, 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00, η τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, αποτελουμενη από τους: κ. Βασιλική Μπουμπα, Αναπληρωτρια Καθηγητρια (Πρόεδρος), κ. Κων/νος Τσιλιδης Αναπληρωτης Καθηγητής (Μελος), και κ.  Λουκας Αστρακάς Αναπληρωτης Καθηγητής (Μελος), η οποία ορίστηκε με την υπ’ αρ. πρωτ. 829/09.07.2020 απόφαση του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή κου Ιωάννη Γεωργίου, για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγειας, του Πανεπιστημίου Ιωαννινων, για το χρονικό διάστημα από 01.09.2020 έως 31.08.2022, αφού εξέτασε τις παρακάτω αιτήσεις υποψηφιότητας οι οποίες υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα με βάση την υπ’ αρ. πρωτ. 788/23.06.2020 (ΑΔΑ: Ω8ΒΜ469Β7Η-6ΠΩ) Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου:

 Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Τμήματος

-          κ. ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΝΝΑ του Κων/νου, Καθηγητρια Α’ Βαθμίδας, αρ. πρωτ. αίτησης 821/07.07.2020

 Υποψηφιότητα για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος

-          κ. ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Θρασυβουλου, Καθηγητής Α’ Βαθμίδας, αρ. πρωτ. αίτησης 820/07.07.2020

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ

ότι οι αιτήσεις υποψηφιότητας των ανωτέρω υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι με βάση τις υπεύθυνες δηλώσεις τους δεν συντρέχουν ασυμβίβαστα στο πρόσωπό τους και

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ

την

κ. ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΝΝΑ του Κων/νου,

Υποψήφια για τη θέση του Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγειας, του Πανεπιστημίου Ιωαννινων

τον

κ. ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του Θρασυβουλου

Υποψήφιο για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγειας, του Πανεπιστημίου Ιωαννινων.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

         Βασιλική Μπουμπα

     Αναπληρωτρια Καθηγητρια

 

 

Ανακοινώνεται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΔΔΠΜΣ "Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία"  (ακαδημαϊκό έτος 2020-2021).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην συνημμένη προκήρυξη.