Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Σημαντικές ανακοινώσεις

 

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής των επιτυχόντων μετεγγραφής, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας COVID-19, και για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, θα υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά από 14 έως και 18 Δεκεμβρίου 2020 (σφραγίδα ταχυδρομείου ή αντίστοιχα εταιρείας ταχυμεταφοράς)  στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στη διεύθυνση:

Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής

κτήριο Διοίκησης, 1ος όροφος

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

45110 Ιωάννινα

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

 1. Ηλεκτρονική Αίτηση που υποβλήθηκε στο Υπουργείο με υπογραφή και ημερομηνία της ημέρας υποβολής των δικαιολογητικών στο τέλος της σελίδας, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αίτησή σας
 2. Μία (1)  φωτογραφία (τύπου αστυνομικής ταυτότητας)
 3. Συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής (έντυπο Α7-επισυνάπτεται)
 4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είστε εγγεγραμμένοι σε άλλο Τμήμα ή Σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας (επισυνάπτεται) ή τη ΔΙΑΓΡΡΑΦΗ σας από το άλλο τμήμα, εάν είσαστε εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ
 5. Δήλωση για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (έντυπο Α4-επισυνάπτεται)

 

 

Αγαπητοί φοιτητές του 6ου έτους,

Σας καλωσορίζουμε στην επανέναρξη των κλινικών ασκήσεων με φυσική παρουσία την επόμενη εβδομάδα. Όσοι δεν βρίσκεστε στα Ιωάννινα, ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΑ να έχετε επιστρέψει μέχρι το Σάββατο 12.12.2020, ώστε να έχει μεσολαβήσει ικανό χρονικό διάστημα μεταξύ του ταξιδιού σας και την επανόδου σας στο Νοσοκομείο. Επίσης, ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΑ να παραμείνετε σε αυτό-απομόνωση μέχρι την επάνοδό σας στις κλινικές.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι:

 • την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση των  εκτοετών φοιτητών  σε θέματα  COVID-19, μέσω της ομάδας dl39yan στο MS Teams  και ώρα 14:00
 • την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 θα διενεργηθεί σχετικός έλεγχος  από τον ΕΟΔΥ  σε όλους τους φοιτητές  του 6ου έτους ανά ομάδα με αυστηρή ώρα προσέλευσης στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Οι ομάδες θα ανακοινωθούν σύντομα. Ο έλεγχος είναι  υποχρεωτικός πριν την έναρξη της κλινικής σας άσκησης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να ενημερώνετε την Επιτροπή για θέματα Υγείας τους Τμήματος Ιατρικής στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου covidmed@uoi.gr σε περίπτωση που έχετε συμπτώματα COVID-19 ή είστε στενή επαφή κρούσματος ή έχετε διαγνωστεί θετικοί για COVID-19.

Ευχόμαστε καλή επάνοδο σε όλους σας.

 

 

Ανακοινώνεται ότι οι κλινικές ασκήσεις του 6ου έτους θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020.

Προκειμένου να εκδοθούν οι απαραίτητες βεβαιώσεις κίνησης

 • από την  περιφερειακή ενότητα μόνιμης κατοικίας του φοιτητή/της φοιτήτριας προς τα Ιωάννινα και
 • από την κατοικία του φοιτητή/της φοιτήτριας στα Ιωάννινα προς το ΠΓΝΙ και το αντίστροφο

παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα της Γραμματείας του Τμήματος έως Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 το πρωί στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_snZp5uuZte7AA1omTYxwK3uC6KNmcA7KNnCxATttPVxgGw/viewform?usp=sf_link

 

Οι βεβαιώσεις θα αποσταλούν στο ιδρυματικό email των φοιτητών/φοιτητριών την Πέμπτη, ενώ η πρόσβαση στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων γίνεται μόνο με σύνδεση από τον ιδρυματικό λογαριασμό.

 

 

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής των εισαγομένων με την κατηγορία ΑΘΛΗΤΩΝ, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας COVID-19, και για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, θα υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με e-mail  από 3 έως και 7 Δεκεμβρίου 2020  στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου chzarra@uoi.gr και με τη σήμανση στο θέμα "Εγγραφή  ΑΘΛΗΤΩΝ"

 Απαραίτητα δικαιολογητικά

 1. Την Ηλεκτρονική Αίτηση που έγινε προς το Υπουργείο με υπογραφή και ημερομηνία της ημέρας υποβολής των δικαιολογιτικών στο τέλος της σελίδας
 2. Αίτηση εγγραφής (έντυπο Α7-επισυνάπτεται)
 3. Μία (1) φωτογραφία (τύπου αστυνομικής ταυτότητας)
 4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Τμήμα ή Σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας (επισυνάπτεται) ή τη ΔΙΑΓΡΡΑΦΗ από το άλλο τμήμα εάν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ
 5. Δήλωση για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (έντυπο Α4-επισυνάπτεται)

Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.uoi.gr/it/odigos-eggrafis-kai-parakoloythisis-mathimaton-protoeton-foititon/

 

 

Ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται οι κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η διεξαγωγή τους θα πραγματοποιηθεί, μετά την άρση του έκτακτου μέτρου της αναστολής διεξαγωγής εξετάσεων με φυσική παρουσία, εντός του χρονικού διαστήματος που θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το ΔΔΠΜΣ Μοριακή Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία του Τμήματός μας για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2020-2021 θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα 30 Νοέμβριου έως και Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://classweb.uoi.gr

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη σωστή υποβολή της δήλωσης μαθημάτων. Προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση, ώστε να διαπιστώνεται η έγκυρη υποβολή της δήλωσης μαθημάτων στο χρονικό διάστημα που το σύστημα παραμένει ανοικτό, δηλαδή από 30-11-2020 έως και 11-12-2020. Παρακαλούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, αφού αποστείλουν τη δήλωση μαθημάτων να ελέγξουν ότι η κατάσταση της δήλωσης να είναι "Υποβληθείσα" (όχι πρόχειρη).

Οι επί πτυχίω μεταπτυχιακοί φοιτητές στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κάνουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων.

Στην πρώτη (2020-2021 ΧΕΙΜ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάσκονται/εξετάζονται κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, ενώ στη δεύτερη (2020-2021 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ), τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους εαρινών εξαμήνων.                                                              

 

Οι αιτήσεις για απασχόληση μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων ως επικουρικό διδακτικό προσωπικό για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα υποβάλλονται έως και αύριο Τετάρτη 25/11/2020 στην ταχυδρομική διεύθυνση mkapitop@uoi.gr με θέμα "Επικουρία 2020_Ονοματεπώνυμο"

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση (επισυνάπτεται)
 2. Αντίγραφο Πτυχίου και Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας
 3. Βεβαίωση εγγραφής στο Π.Μ.Σ. ή βεβαίωση εκπόνησης διδακτορικής διατριβής
 4. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναγράφεται το κείμενο: «δεν είμαι ενταγμένος/η σε Προγράμματα με αμοιβές της Επιτροπής Ερευνών, δεν παίρνω Υποτροφία και δεν αμείβομαι από καμιά άλλη πηγή. Σε περίπτωση μεταβολής, όσων δηλώνω στην υπεύθυνη δήλωση θα ενημερώσω άμεσα το Τμήμα μου» (επισυνάπτεται)
 5. Απογραφικό δελτίο

 

Ανακοινώνεται η καθομολόηγηση διδακτόρων του Τμήματος Ιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι.

Παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι διδάκτορες πρόκειται να ορκιστούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Τμήματος για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής ανατύπων (αρμόδια υπάλληλος κα Α. Σακελλαρίδη, τηλ. 26510 07521 ή asakella@uoi.gr).

Αναλυτικές οδηγίες για την συμμετοχή στην εν λόγω τελετή θα γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

 

Οι κατατακτήριες εξετάσεις του Τμήματος Ιατρικής θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Βιολογία: Δευτέρα, 7-12-2020, ώρα 10:00-12:00

Χημεία: Τετάρτη, 9-12-2020, ώρα 10:00-12:00

Φυσική: Παρασκευή, 11-12-2020, ώρα 10:00-12:00

 

Επισημαίνεται ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά στα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορονοϊού και σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Β. Διγαλάκη αριθ. πρωτ. 354/20-10-2020 (επισυνάπτεται). Σε περίπτωση που οι επιδημιολογικές συνθήκες στην περιοχή δεν επιτρέπουν εξετάσεις με φυσική παρουσία, οι κατατακτήριες εξετάσεις θα αναβληθούν προσωρινά για μεταγενέστερο χρόνο.

 

 

Οι Δηλώσεις Μαθημάτων του Τμήματός μας ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ για το χειμερινό εξάμηνο  του ακαδ. έτους 2020-2021 θα γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://classweb.uoi.gr από Δευτέρα 16 Νοέμβριου 2020 και Παρασκευή 27 Νοέμβριου 2020.

 

Η Δήλωση Μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές οφείλετε να ελέγχετε τη σωστή υποβολή της δήλωσής σας. Προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση ώστε να διαπιστώνετε την έγκυρη υποβολή της δήλωσης καθώς και κάνετε επανέλεγχο ότι έχει υποβληθεί σωστά η δήλωση μαθημάτων στο χρονικό διάστημα που το σύστημα παραμένει ανοικτό, δηλαδή από 16-11-2020 έως και 27-11-2020. Αφού αποστείλετε τη Δήλωση να ελέγξετε  την κατάσταση δήλωσης να είναι Υποβληθείσα (όχι πρόχειρη).

Οι επί πτυχίω μεταπτυχιακοί φοιτητές στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κάνουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων.

Στην πρώτη (2020-2021 ΧΕΙΜ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάσκονται/εξετάζονται κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, ενώ στη δεύτερη (2020-2021 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ), τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους εαρινών εξαμήνων.