Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
18
Σεπ

Εξέταση του μαθήματος Βιοχημεία Ι (με φυσική παρουσία), 28.09.2020, 12.00-13.30

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος Βιοχημεία Ι με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων θα γίνει τη Δευτέρα, 28.09.2020, 12.00-13.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η εξέταση θα έχει διάρκεια 1,5 ώρα και θα γίνει στις αίθουσες διδασκαλίας που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτό του αιθρίου και ένα επίπεδο πάνω από αυτό, πίσω από το κυλικείο των κτιρίων της Ιατρικής.

Οι φοιτητές-φοιτήτριες που έχουν δηλώσει πρόθεση συμμετοχής τους με φυσική παρουσία πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες ΜΟΝΟ υπό τις οδηγίες των υπευθύνων που θα επιβλέπουν τη διαδικασία της εξέτασης και σε καμία περίπτωση πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Οι αίθουσες θα είναι κλειστές για καθαρισμό-απολύμανση στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα καθώς προηγείται εξέταση άλλου μαθήματος την ίδια ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εξέτασης είναι υποχρεωτική τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους επιβλέποντες. Θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση των επιτρεπόμενων και μη επιτρεπόμενων θέσεων σε όλες τις αίθουσες για την τήρηση των αποστάσεων. Η κατανομή των φοιτητών-φοιτητριών στις επιτρεπόμενες θέσεις σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ κατά τις υποδείξεις των υπευθύνων που θα επιβλέπουν τη διαδικασία της εξέτασης.       

  

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 184 φορές