Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
30
Ιουν

Λειτουργία Γραμματείας Κύριο

Σας ενημερώνουμε ότι η Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής στην συνεδρίασή της αριθμ. 929α/29-6-2020 αποφάσισε ομόφωνα η Γραμματεία του Τμήματος να μην εξυπηρετεί κοινό (μέλη ΔΕΠ και λοιπό προσωπικό, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, ακαδημαϊκούς υποτρόφους κλπ) μία ημέρα την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη. Το μέτρο κρίθηκε προσωρινά απαραίτητο και θα αρθεί όταν στελεχωθεί επαρκώς η Γραμματεία.
 
Είναι πάγιο και χωρίς ανταπόκριση το αίτημα του Τμήματος για επαρκή στελέχωση της Γραμματείας, η οποία  διεκπεραιώνει συνεχώς διογκούμενο αριθμό εργασιών. 
 
Σαν αποτέλεσμα σημαντικές διοικητικές εργασίες δεν είναι δυνατόν να εκτελεστούν εγκαίρως, με προφανείς συνέπειες στην εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος. Το υπάρχον προσωπικό της Γραμματείας ήδη εργάζεται εντατικά για πολλά χρόνια με κίνδυνο την επαγγελματική εξουθένωση με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
 
Διευκρινίζεται ότι το κοινό δεν θα εξυπηρετείται την εν λόγω ημέρα ούτε διά ζώσης ούτε τηλεφωνικά ούτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 
 
Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει σεβαστή η απόφαση, η οποία αν και δύσκολη, κρίθηκε αναγκαία από τη Συνέλευση του Τμήματός μας.
 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 565 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 12:11