Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
12
Μαρ

Βεβαίωση περάτωσης σπουδών (ανακοίνωση 2η) Κύριο

 

Λαμβάνοντας υπόψη την καταληκτική προθεσμία της προκήρυξης για θέσεις ιατρών υπαίθρου (αγροτικοί ιατροί) στις 16 Μαρτίου 2020, αποφασίστηκε η Γραμματεία να διεκπεραίωσει με προτεραιότητα τις βεβαιώσεις περάτωσης σπουδών.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν υπέβαλαν ακόμη ηλεκτρονικά την αίτηση τους, να την αποστείλουν το συντομότερο δυνατό, όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη ανακοίνωση και επαναλαμβάνεται στην παρούσα, προκειμένου να λάβουν τη βεβαίωση περάτωσης από αύριο 13-3-2020.

Με βάση των μέτρων που ελήφθησαν για την πρόληψη εξάπλωσης του κοροναϊού COVID-19 (ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020) οι βεβαιώσεις περάτωσης θα χορηγηθούν από το Τμήμα Ιατρικής από 13-3-2020 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:

  1. Οι αιτήσεις (επισυνάπτεται αίτηση) για τη χορήγηση των βεβαιώσεων θα υποβληθούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Γραμματείας medgram@uoi.gr από  11-3-2020 έως και 15-3-2020* με θέμα «Βεβαίωση Περάτωσης_ΟΝΟΜΑ».
  2. Την αίτηση θα συνοδεύει υπεύθυνη δήλωση (επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση), με την οποία ο φοιτητής θα ζητά να του χορηγηθεί η βεβαίωση ηλεκτρονικά σε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα καθορίζει (ευανάγνωστα) στην αίτησή του και στην υπεύθυνη δήλωση. Επίσης θα δηλώνει ότι οφείλει να ενημερώσει τη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι έλαβε την βεβαίωση. Σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει την βεβαίωση οφείλει με δική του ευθύνη να ενημερώσει τη Γραμματεία του Τμήματος με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.
  3. Οι αιτήσεις θα συνοδεύονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από σκαναρισμένη αστυνομική ταυτότητα (και από τις δύο όψεις) ή διαβατήριο και σκαναρισμένη ακαδημαϊκή ταυτότητα (και από τις δύο όψεις).
  4. Συμπλήρωση δήλωσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων βάσει του Ν.4624/19 (επισυνάπτεται).

Αιτήσεις που δεν θα πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και δεν θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα απορρίπτονται.

 

*Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι όποιος επιθυμεί να παραλάβει την βεβαίωση αύριο, 13-3-2020, πρέπει να υποβάλει την αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως αύριο Παρασκευή και ώρα 13:00).

 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 1719 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 11:34