Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
16
Μαρ

Παράταση προθεσμίας δηλώσεων μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ CRONOS ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ (έως 12.00 τα μεσάνυχτα) για δηλώσεις του εαρινού εξαμήνου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος μετά το πέρας και αυτής της προθεσμίας, καμία αίτηση για δήλωση μαθημάτων δεν θα γίνει δεκτή

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να δηλώσουν τα υποχρεωτικά και επιλογής μαθήματα του εαρινού εξαμήνου σύμφωνα με τον Οδηγό Σπουδών του ακαδημαϊκού έτους εισαγωγής τους, καθώς και τα χρωστούμενα μαθήματα προηγούμενων εαρινών εξαμήνων.

Το σύστημα Cronos θα παραμείνει ανοιχτό για τις δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου από τις 17/3/2016 έως και τις 20/3/2016. Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής καμία αλλαγή δεν θα είναι εφικτή ούτε από τη Γραμματεία ούτε από το Κέντρο Υπολογιστών.

Σας ενημερώνουμε ότι η βαθμολογία των εξετάσεων εισάγεται πλέον απευθείας από τους Υπεύθυνους Διδάσκοντες- Εξεταστές, και συνεπώς οι φοιτητές που δεν δηλώνουν μαθήματα, αλλά εξετάζονται σε αυτά θα χάνουν τη βαθμολογία τους (καθώς δεν θα υπάρχουν στα ηλεκτρονικά βαθμολόγια των διδασκόντων).

Ειδικά για το 4ο έτος (8ο εξάμηνο): Εκτός των μαθημάτων του Η εξαμήνου και τα χρωστούμενα προηγούμενων εαρινών εξαμήνων, πρέπει να ξανα-δηλώσετε τα 5 Υποχρεωτικά μαθήματα του προηγούμενου εξαμήνου (Ζ).

Ειδικά για το 5ο έτος (10ο εξάμηνο): Εκτός των μαθημάτων του Ι εξαμήνου και τα χρωστούμενα προηγούμενων εαρινών εξαμήνων, να ξανα-δηλώσετε τα 7 Υποχρεωτικά μαθήματα του προηγούμενου εξαμήνου (Θ).

Ειδικά για το 6ο έτος (12ο εξάμηνο): Ξανα-δηλώνετε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα του 6ου έτους, (τα οποία είχατε δηλώσει κατά το χειμερινό εξάμηνο). Επίσης οφείλετε να δηλώσετε τα χρωστούμενα προηγούμενων εαρινών εξαμήνων (όσοι χρωστάτε), ενώ όσοι δεν δηλώσατε κάποιο από τα υποχρεωτικά μαθήματα του 6ου έτους οφείλετε να το δηλώσετε.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση μαθημάτων είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη και κατοχυρώνεται στο σύστημα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ πατήσετε το πλήκτρο ΑΠΟΣΤΟΛΗ (και όχι με το «Προσθήκη» μαθημάτων, το οποίο κρατά προσωρινά τα μαθήματα στη δήλωσή σας για το χρονικό διάστημα των ηλεκτρονικών δηλώσεων).

Για οποιοδήποτε πρόβλημα με την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Τμήματος (2651007481) ή το Κέντρο Υπολογιστών (2651007154 και 7153) ΜΟΝΟ κατά την περίοδο των δηλώσεων και όχι μετά.

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 1262 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 14:57