Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
01
Μαρ

Open HeLMSIC day-ανοιχτή συνάντηση τοπικής επιτροπής

 

Open HelMSIC Day | Ανοιχτή Συνάντηση Τοπικής Επιτροπής

Θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερα για τη HelMSIC και όλα τα προγράμματα του εαρινού εξαμήνου; Να γνωρίσεις την ομάδα της Τοπικής σου Επιτροπής που “βρίσκεται” πίσω από κάθε δράση; Θέλεις να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό και να δραστηριοποιηθείς μαζί με νέους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο σε θέματα που αφορούν την Υγεία;

Η HelMSIC διοργανώνει διαδικτυακά την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 19.00, μια Ανοιχτή Συνάντηση, για όλους τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής!

Σε αυτή τα ενεργά μέλη θα παρουσιάσουν τις Δράσεις που θα διοργανωθούν τους επόμενους μήνες. Ακόμη, θα είναι μια ευκαιρία για την εξοικείωση με όλες τις δραστηριότητες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, όπως οι Πανελλήνιες και οι Διεθνείς Συναντήσεις, τα Training Events και άλλα. Σε αυτό το πλαίσιο, ενεργά μέλη HelMSIC θα μοιραστούν την εμπειρία τους και περισσότερες πληροφορίες για τα πεδία και τις δραστηριότητες ενασχόλησης και εκπαίδευσης εντός των 6 Τομέων Δράσης.

Συνολικά, μέσα από τη συμμετοχή στην Ανοιχτή Συνάντηση της Τοπικής Επιτροπής θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις περισσότερες πτυχές της Οργάνωσης, το όραμα και τους στόχους της, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει στους νέους να είναι ενεργοί, να προσφέρουν στους συμφοιτητές και στο ευρύ κοινό, αλλά και να έχουν ρόλο και φωνή σε ό,τι τους αφορά.

-----

Δήλωσε συμμετοχή εδώ έως τις 03/03: https://www.helmsic.gr/open-helmsic-day-app/ 

Αμέσως μετά θα λάβεις ένα email με οδηγίες σύνδεσης.

Μπορείς, επίσης, να μάθεις περισσότερα διαβάζοντας και το σχετικό άρθρο εδώ:  https://www.helmsic.gr/blog/2021/02/22/open-helmsic-day/

Σε περιμένουμε!

--

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα μας: www.helmsic.gr ή στείλε μας mail στη διεύθυνση: ioannina@helmsic.gr. Ακολούθησέ μας στο Instagram (@helmsic) για να μη χάνεις όσα διοργανώνουμε! Γίνε μέλος και στο Facebook Group της Τοπικής μας Επιτροπής! 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 112 φορές