Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις
27
Ιαν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΙΙ (09.02.2021)

 

Δηλώσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις Βιοχημείας ΙΙ (09.02.2021)

(ΠΡΟΣΟΧΗ: προθεσμία: 01.02.2021)

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν γραπτώς εξ αποστάσεως μέσω Microsoft Teams. Η εξέταση του μαθήματος της Βιοχημείας ΙΙ θα περιέχει ερωτήσεις ανοικτού τύπου (σύντομης απάντησης) και θα είναι διάρκειας μίας (1) ώρας. Μετά τη συμπλήρωση αυτής της εξέτασης, οι φοιτητές/φοιτήτριες που θα εξεταστούν και στο Εργαστήριο (δεν ισχύει για φοιτητές/φοιτήτριες παλαιότερων ετών που έχουν κατοχυρώσει τις εργαστηριακές ασκήσεις) θα εξετασθούν ξεχωριστά στα θέματα των εργαστηριακών ασκήσεων σε εξέταση ίδιου τύπου (ερωτήσεις ανοικτού τύπου (σύντομης απάντησης)) διάρκειας 30 λεπτών (μισής ώρας). Συνολικά, προβλέπονται τρία στάδια (με το προσεγγιστικό χρονικό διάστημα ωρών σε παρένθεση): Πιστοποίηση (09.30-10.00), Εξέταση Βιοχημείας ΙΙ (10.00-11.00), Εξέταση Εργαστηρίου Βιοχημείας Ι και ΙΙ (11.30-12.00).

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεών σας, θα σας στείλουμε αναλυτικές οδηγίες.     

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες προτίθενται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος Βιοχημεία ΙΙ (09.02.2021) θα πρέπει να το δηλώσουν στον εξής σύνδεσμο:

https://forms.gle/3kD1YXUyL4bfTcjY8

 

Επιπροσθέτως, όσοι φοιτητές/φοιτήτριες προτίθενται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των θεμάτων των εργαστηριακών ασκήσεων (εξέταση Εργαστηρίου) θα πρέπει να το δηλώσουν στους εξής συνδέσμους:

Για το Εργαστήριο Βιοχημείας Ι (Ασκήσεις 1-4 του Εργαστηριακού Οδηγού): 

https://forms.gle/GeVFyJCkKoQj4v3t6

 

Για το Εργαστήριο Βιοχημείας ΙΙ (Ασκήσεις 5-6 του Εργαστηριακού Οδηγού): 

https://forms.gle/egTT7PN5gHxVUqir5

Η εξέταση του Εργαστηρίου (Βιοχημείας Ι και ΙΙ) θα είναι ενιαία. 

 

Ο λόγος για τον οποίο σας έχουμε ετοιμάσει ξεχωριστούς συνδέσμους για το Εργαστήριο Βιοχημείας Ι και το Εργαστήριο Βιοχημείας ΙΙ είναι ότι υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις φοιτητών/φοιτητριών (από τρίτο έτος σπουδών και πάνω) για τους οποίους εκκρεμεί μόνο η εξέταση για το Εργαστήριο Βιοχημείας ΙΙ ενώ έχουν κατοχυρώσει το Εργαστήριο Βιοχημείας Ι ή το αντίστροφο. Για αυτές τις περιπτώσεις, εφόσον γίνουν αντίστοιχες δηλώσεις, θα ασχοληθούμε ειδικότερα.

Όλες οι δηλώσεις σας θα πρέπει να γίνουν μέχρι και την Δευτέρα, 01.02.2021. Μετά την συμπλήρωση της ημερομηνίας αυτής δεν θα δεχθούμε άλλες δηλώσεις.

 

Ευστάθιος Φριλίγγος

Υπεύθυνος των μαθημάτων Βιοχημεία Ι και ΙΙ

Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Εκδότης: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής
Διαβάστηκε 81 φορές