Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: βραβεία - Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Το Τμήμα Ιατρικής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πρόσφατο «Ευρωπαϊκό Σχολείο Ακτινολογίας» (European School of Radiology – E.S.O.R.), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ακτινολογίας (European Congress o Radiology – E.C.R.) το οποίο διεξήχθη στην Βιέννη από 27/2 έως4/3/2018 η Καθηγήτρια Ακτινολογίας του Τμήματός μας, κα Μαρία Αργυροπούλου έλαβε το βραβείο διδασκαλίας «Teaching Award 2017»

Το εν λόγω βραβείο απονέμεται στους διδάσκοντες στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Ακτινολογίας που προκρίνονται μετά από την αξιολόγηση – βαθμολόγηση από εκπαιδευόμενους ειδικευόμενους ή και ειδικευμένους Ιατρούς Ακτινολόγους του E.S.O.R. (2.500 στον αριθμό), και αποτελεί την ύψιστη διάκριση αναγνώρισης του επιτελούμενου εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο του Σχολείου αυτού.


Το βραβείο αυτό αντανακλά την υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και πιο συγκεκριμένα αφορά στο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Ακτινολογίας, το οποίο μάλιστα αποτελεί Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς στην εκπαίδευση στην Νευαροακτινολογία και την Παιδοακτινολογία – το μοναδικό την Ελλάδα –προσελκύοντας υποτρόφους του E.S.O.R. για μετεκπαίδευση τόσο από χώρες της Ευρώπης, όσο και από άλλα περιοχές του κόσμου.

 

 

Ανακοινώνεται ότι από σήμερα 5-10-2017 έως και τη Δευτέρα, 9-10-2017 κατατίθενται στην Κεντρική Γραμματεία του Τμήματος αιτήσεις για συμμετοχή στο 68ο Lindau Nobel Laureate Meeting. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου 2018 στο Lindau της Γερμανίας και θα είναι αφιερωμένη στον κλάδο Ιατρικής/Φυσιολογίας. Από όλες τις υποψηφιότητες το Τμήμα Ιατρικής θα επιλέξει δύο φοιτητές (προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς/υποψήφιους διδάκτορες) ή μεταδιδακτορικούς επιστήμονες έως 35 ετών, σύμφωνα με τα κριτήρια που επισυνάπτονται.

Πληροφορίες για το θεσμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.lindau-nobel.org/about/ 

 

 

Ανακοινώνεται προκήρυξη για το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας για το έτος 2017 στον τομέα των Βιοϊατρικών Επιστημών.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 30ή Ιουνίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη στον σύνδεσμο: http://www.forth.gr/index_main.php?c=54&l=g&i=1&y=   

 

 

Από το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοινώνεται προκήρυξη για βραβείων για διακεκριμένους νέους επιστήμονες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη προκηρύσσει βραβεία για διακεκριμένους νέους επιστήμονες για το έτος 2017.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη συνημμένη προκήρυξη.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Χαζίρειου Κληροδοτήματος

Προσκαλεί

Σε βράβευση χωρίς διαγωνισμό αριστούχων φοιτητών Ιατρικών Σχολών ελληνικών πανεπιστημίων καταγόμενων από νομό Χανίων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

Το βραβείο έχει την ονομασία «Βραβείο Γεωργίου Ν. Χαζίρη» και ανέρχεται στα 1000 ευρώ. Το βραβείο δίνεται εφ’ άπαξ στους δικαιούχους.

Ο αριθμός των βραβείων είναι 11 και δίνεται στους έντεκα πρώτους με βαθμολογία άριστα (8,5 έως 10).