Πανεπιστημιούπολη, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τα μαθήματα της Αγγλικής Γλώσσας

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Προσοχή: αλλαγή ημερομηνίας

 

Όλα τα μαθήματα της Αγγλικής Γλώσσας (δηλ. Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς, Αγγλικά για Ιατρικούς Σκοπούς, καθώς και Αγγλικά Ι και Αγγλικά ΙΙ από παλαιό πρόγραμμα σπουδών) κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2017 θα εξεταστούν το Σάββατο, 9/9/2017 στις 14.30 στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών υπολογιστών Ιατρικής Φυσικής.

Όσοι φοιτητές προτίθενται να συμμετέχουν στις εξετάσεις, παρακαλώ να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkM6Y3WAVc3ndzLykDogtCVOrvIaA6V5hQ2N8t50ZnlRWH5Q/viewform

Οι φοιτητές παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τη φοιτητική τους ταυτότητα (πάσο) προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις.

Η διδάσκουσα

Θ. Τσελίγκα

Ε.Ε.Π. Αγγλικής Γλώσσας

 

 

Ανακοινώνεται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων σχεδιαγραμμάτων  διδασκαλίας για το ακαδημ. έτος 2017-2018 στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος "Απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού 2017-2018".

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Ανακοινώεται και επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου 2017 (επαναληπτική εξεταστική ακαδημαϊκού έτους 2016-2017).

 

 

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία του Τμήματος Ιατρικής μετατίθεται για τις 11:30 π.μ. αντί για τις 10:30 π.μ. που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι εν λόγω φοιτητές την ημέρα της ορκωμοσίας (25-7-2017) να προσέλθουν το αργότερο έως 10:00 π.μ αρχικά στη Γραμματεία του Τμήματος για υπογραφή των πρωτοκόλλων ορκωμοσίας και στη συνέχεια το αργότερο έως 10:30 στην αίθουσα τελετών για την παραλαβή των τηβέννων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι βεβαιώσεις περάτωσης θα δοθούν την Πέμπτη,  20 Ιουλίου 2017 και από ώρα 10:00 π.μ.

 

Η ορκωμοσία των τελειόφοιτητων του Τμήματος Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 10:30 το πρωί στην αίθουσα τελετών "Γ. Μυλωνάς" (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο).


ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι εν λόγω φοιτητές την ημέρα της ορκωμοσίας να προσέλθουν το αργότερο έως 09:00 π.μ αρχικά στη Γραμματεία του Τμήματος για υπογραφή των πρωτοκόλλων ορκωμοσίας και στη συνέχεια το αργότερο έως 09:30 στην αίθουσα τελετών για την παραλαβή των τηβέννων (δείτε το συνημμένο).

Ανακοινώνεται επίσης ότι οι βεβαιώσεις περάτωσης θα δοθούν την Πέμπτη,  20 Ιουλίου 2017 και από ώρα 10:00 π.μ.

 

 

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Euraxess Services Centre, συμμετέχει στο Πιλοτικό Πρόγραμμα HORIZON 2020 ERA-Mobilcar, στόχος του οποίου είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος της φυγής του επιστημονικού δυναμικού της Ελλάδας στο εξωτερικό (brain drain)

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση Προγράμματος «HORIZON 2020 ERA-Mobilcar» ERA Mobility and Researchers Career Days», στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ώρα 12.00 -14.00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για τους στόχους του προγράμματος «HORIZON 2020 ERA-Mobilcar», η ανάδειξη ευκαιριών καριέρας για έναν ερευνητή, εκτός του ακαδημαϊκού χώρου, αλλά και η ανάδειξη τοπικών, περιφερειακών και εθνικών παραγόντων που μπορούν να συνεισφέρουν στην ενίσχυση της επιλογής ενός ερευνητή να παραμείνει στη χώρα.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε.

Αν είστε Ερευνητικό Κέντρο/ Επιχείρηση/Φορέας δηλώστε συμμετοχή για την εκδήλωση στις3 Ιουλίου 2017 στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4tIvsKy8QaEcq5RL63xDB8oZ5sYlxw3rl-YumI-lrDNepFw/viewform . Αν είστε απόφοιτος, μεταπτυχιακός φοιτητής/τρια, κάτοχος μεταπτυχιακού, υποψήφιος-α διδάκτωρ, κάτοχος διδακτορικού δηλώστε συμμετοχή για την εκδήλωση στις 3 Ιουλίου 2017 στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfA84djre4WVHqF2tx3BW9t_ZvLmI5QXwIfV1RBiMNboyyOwA/viewform .

Πληροφορίες:

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Euraxess Services Centre

Τ. +302651007278, 2651008454, e-mail: dasta@uoi.gr

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για την πλήρωση είκοσι πέντε (25) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών, ακαδημαϊκού έτους 2017-2018

στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βασικές Βιοϊατρικές Επιστήμες»

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη έως είκοσι πέντε (25) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
2. Το Π.Μ.Σ. οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.). Οι σπουδές είναι πλήρους φοίτησης, διάρκειας τριών (3) διδακτικών εξαμήνων και αντιστοιχούν σε 90 πιστωτικές μονάδες (ECTS).
3. Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι (εφόσον καταστούν πτυχιούχοι μέχρι και την ημερομηνία εγγραφής τους στο ΠΜΣ ΒΒΕ) των Τμημάτων Ιατρικής, Βιολογίας, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Χημείας, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής, Περιβάλλοντος, Γεωπονίας, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Κτηνιατρικής, Νοσηλευτικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Κοινωνιολογίας, Μαθηματικών, Οικονομικών, Πληροφορικής, Φυσικής, και Ψυχολογίας Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών, αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.
4. Για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα συνεκτιμηθούν:

(i) Συνέντευξη, με συντελεστή βαρύτητας 40%,
(ii) Γενικός βαθμός πτυχίου, με συντελεστή βαρύτητας 20%,
(iii) Άλλα στοιχεία του βιογραφικού (ερευνητική εμπειρία, προϋπηρεσίες, συνάφεια προπτυχιακών σπουδών, βαθμολογία στα προπτυχιακά μαθήματα που είναι σχετικά με τα μαθήματα του ΠΜΣ, επίδοση σε διπλωματική εργασία, όπου αυτή προβλέπεται στο προπτυχιακό επίπεδο), με συντελεστή βαρύτητας 20%
(iv) Γνώση της αγγλικής γλώσσας, με συντελεστή βαρύτητας 15%.
(v) Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, με συντελεστή βαρύτητας 5%

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από τη δημοσίευση της παρούσης έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 να καταθέσουν στην Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος) ή εναλλακτικά να αποστείλουν ταχυδρομικά έως την ως άνω ημερομηνία (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην διεύθυνση:
Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 45110 Ιωάννινα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Αίτησηενδιαφέροντος για συμμετοχή στο ΠΜΣ ΒΒΕ (συνημμένο αρχείο). Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση του Τμήματος στο οποίο φοιτούν ότι αναμένεται η αποφοίτησή τους μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017. Για τους πτυχιούχους πανεπιστημίων του εξωτερικού απαιτείται επιπλέον βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ

iii. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.

Πλήρες βιογραφικό σημείωμα που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή και επαγγελματική δραστηριότητα και τις πιθανές επιστημονικές εργασίες του υποψηφίου. Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης Αγγλικών (με τίτλο σπουδών από Εκπαιδευτικό Ίδρυμα αγγλόφωνης χώρας, ή με πιστοποιητικό από τον ΑΣΕΠ επιπέδου τουλάχιστον Β2, ή Lower). Οι υποψήφιοι που δεν έχουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία αναφορικά με τη γνώση της αγγλικής ή ελληνικής γλώσσας εξετάζονται από τη Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ). Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές του Τμήματος αποφοίτησης ή άλλου Τμήματος άλλου Πανεπιστημίου.

vii. Υποχρεωτική ταξινόμηση κατά σειρά επιλογής των 10 κατευθύνσεων του προγράμματος.

-Κυτταρογενετικής
-Εφαρμοσμένης Γενετικής Μηχανικής, Γονιδιακής θεραπείας και Βλαστικών κυττάρων
-Kλινικής Χημείας
-Βιοχημείας-Μοριακή Βιολογίας-Μοριακής Γενετικής
-Εφαρμοσμένης Μικροβιολογίας
-Μοριακής και Εφαρμοσμένης Φαρμακολογίας
-Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας
-Μοριακής Φυσιολογίας
-Μοριακής βάσης ασθενειών του ανθρώπου-in vivo και in vitro διαγνωστικής
-Βιοστατιστικής-Επιδημιολογίας

Την Δευτέρα 25 ή την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10 πμ-2μμ οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής για συνέντευξη, στην αίθουσα διδασκαλίας του ΠΜΣ ΒΒΕ (2ος όροφος αιθουσών διδασκαλίας των δευτεροετών φοιτητών του Ιατρικού Τμήματος). Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας θα αναρτηθεί εγκαίρως ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ιατρικής (http://www.med.uoi.gr ).

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από την Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (τηλ. 26510 07521, e-mail: medgram@cc.uoi.gr).

Για την αίτηση συμμετοχής ανοίξτε το συνημμένο αρχείο στο τέλος της ανακοίνωσης.

 

 

Ανακοινώνεται στο συνημμένο αρχείο η ύλη των κατατακτηρίων εξετάσεων στο Τμήμα Ιατρικής για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Τμήματός μας:

http://www.med.uoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=437&Itemid=169&lang=el

 

 

Ανακοινώνεται πρόσκληση ενδιαφέροντος για το ΠΜΣ "Ιατρική Χημεία" που οργανώνει το Τμήμα Χημείας και συμμετέχει το Τμήμα Ιατρικής. Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων από 7-6-2017 έως 30-8-2017 αυτοπρόσωπος ή με ταχυμεταφορά (courier) ή με ταχυδρομείο (σφραγίδα ημερομηνία λήξη υποβολής)  στη Γραμματεία του Τμ. Χημείας, κτίριο Διοίκησης, ισόγειο, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 45110 Ιωάννινα.

Στα συνημμένα αρχεία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την πρόσκληση ενδιαφέροντος και την αίτηση συμμετοχής.

 

 

Ανακοινώνεται στο συνημμένο αρχείο ο τελικός πίνακας κινητικότητας φοιτητών του Τμήματος ιατρικής ακαδ. έτους 2017/18.

 

Σελίδα 1 από 27