Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436

Main Menu

Ανακοινώσεις

 

Ανακοινώνονται οι προκηρύξεις για την ανάδειξη μελών ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ στη Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής και στις Γενικές Συνελεύσεις των Τομέων.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στις 29/10/2018, ημέρα Δευτέρα, στο γραφείο Συλλόγου ΕΤΕΠ (πίσω πλευρά κτιρίου Διοίκησης, άνω όροφος), από ώρα 10:00 έως και 11:00 το πρωί. Σε περίπτωση που κανείς εκ των υποψηφίων δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων ή σε περίπτωση ισοψηφίας, η επαναληπτική ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα Τρίτη 30/10/2018 τις ίδιες ώρες στον ίδιο χώρο. Οι εκλέκτορες ψηφίζουν με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή ακαδημαϊκής ταυτότητας ή άλλου ισοδύναμου εγγράφου.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβληθούν έως και την Τρίτη 23/10/2018 και ώρα 11:00, αυτοπροσώπως από τα ενδιαφερόμενα μέλη στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής.

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τις δύο προκηρύξεις για τα μέλη ΕΔΙΠ και τα μέλη ΕΤΕΠ και τις σχετικές αιτήσεις υποψηφιότητας.

 

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών θα συνεχίσει και φέτος τη διεξαγωγή μαθημάτων Ιταλικής Γλώσσας. Καθώς υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις στο τμήμα των Μεσαίων (intermediate level, B1-B2), παρακαλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί.
 
 
Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, 18.00-21.00 στην Αίθουσα 222 του Κέντρου Ξένων Γλωσσών (ισόγειο κτιρίου Κεντρικής Βιβλιοθήκης). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν με email για την έναρξη των μαθημάτων ύστερα από τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.
 
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φοιτητές σας για τη σχετική ανακοίνωση.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
 
Η υπεύθυνη του προγράμματος,
Θ. Τσελίγκα
Ε.Ε.Π. Αγγλικής Γλώσσας
Τμήμα Ιατρικής
 

Οι επιτυχόντες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών:

«ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ»

«ΜΟΡΙΑΚΗ-ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ»

μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην κεντρική Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (μεταβατικό κτίριο) από τις 17-10-2018 έως τις 31-10-2018 καθημερινά από τις 11:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

 

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  • Αίτηση (παραλαμβάνεται από τη Γραμματεία)
  • Εκκαθαριστικό εφορείας (για όσους επιθυμούν δωρεάν σίτιση)
  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • Βεβαίωση ΑΜΚΑ

 

Ανακοινώνεται ο κατάλογος των επιτυχόντων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Βασικές Βιοϊατρικές Επιστήμες (συνημμένο αρχείο).

 

 

Ανακοινώνεται ότι η 2η παράδοση του επιλεγόμενου μαθήματος «Διαγνωστικές και Θεραπευτικές εφαρμογές της Πυρηνικής Ιατρικής» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/10/2017 και ώρα 17.00-19.00 στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου (απέναντι από το κυλικείο του Α΄ υπογείου) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Καθ. Ανδρέας Φωτόπουλος

Δ/ντής Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής

 

 

Η HelMSIC διοργανώνει ανοιχτή εβδομάδα γνωριμίας με τον σύλλογο από 8 έως και 12 Οκτωβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Ανακοινώνεται ότι η Ψυχιατρική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει ημερίδα με θέμα:«Η Ψυχιατρική περίθαλψη στην περιοχή μας: Αποτίμηση, Δυνατότητες και Προοπτικές»την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17.00 στον Πολυχώρο Δημήτρης Χατζής (Παλαιά Σφαγεία).

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

 

 

Ανακοινώνεται ότι το μάθημα  "Γερμανικά για Ακαδημαϊκούς σκοπούς" θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 10.00-12.00 στην αίθουσα 221 στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. 
 
 

Το Εργαζάκειο Ίδρυμα χορηγεί δύο υποτροφίες σε οικονομικά αδύνατους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου για τη συνέχιση των σπουδών τους σε ΑΕΙ. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατάγονται από την τέως επαρχία Πεδιάδος Ν. Ηρακλείου, την τέως επαρχία Λασιθίου Ν. Λασιθίου και την πόλη του Ηρακλείου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

Λόγω της προγραμματισμένης εκδήλωσης υποδοχής πρωτοετών σήμερα 4 Οκτωβρίου και ώρα 12:30, αναβάλλεται το μάθημα Ιστολογία Ι.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Σελίδα 1 από 51