Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, TK 45110, Ιωάννινα
26510 07436
Σύνδεση

Login to your account

or use your account
Remember Me

Main Menu

d4e2c8e7ad80e852b60f6278ef73ee17.jpg

Με Σεβασμό στη Γνώση και Γνώμονα τον Άνθρωπο

Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου ΙωαννίνωνΑπό την ίδρυσή του, το 1977, το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι σταθερό σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το επιστημονικό έργο του διδακτικού του προσωπικού, για την άριστη εκπαίδευση των φοιτητών και νέων γιατρών και για την καθοριστική συμβολή στις εξελίξεις σε όλα τα πεδία της Ιατρικής.

 

Η αφοσίωση και το μεράκι των ανθρώπων που το επανδρώνουν, η ψυχή και ο νους τους είναι το Τμήμα μας. Όλοι μας, συμμέτοχοι στην παραγωγή και τη μετάδοση της γνώσης και συνεργάτες στη δημιουργία, ανταποκρινόμαστε με αυταπάρνηση στα κελεύσματα των καιρών.

Σεβασμός στη Γνώση και μία ανοικτή αγκαλιά στο Νέο, αυτό είναι η κυτταρική μνήμη του Τμήματός μας, η παράδοσή μας, ο γνώμονας για το παρόν και ο δρομοδείκτης για το μέλλον μας.

 

Σας καλωσορίζουμε!

Μηνάς Πασχόπουλος
Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας
Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατατάσσεται στην 1η θέση μεταξύ των Ιατρικών Σχολών των Ελληνικών Πανεπιστημίων, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Πανεπιστημίου Leiden της Ολλανδίας. Η αξιολόγηση Leiden 2017 εκτιμά την επιστημονική απόδοση 750 μεγάλων πανεπιστημίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φαρμακευτικά Φυτά της Ηπείρου

ekdiloseis1

 

Εκδηλώσεις